Autóvásárlás beszámítással

Több
8 éve 2 hónapja #39817 Írta: vargagergely
vargagergely válaszolt a következő témában: Autóvásárlás beszámítással

Még csak nem is roncs- legalábbis magyar viszonylatban a 13 éves autó még nem az- így bagatell áron nem válnék meg tőle. Én is arra gondoltam, hogy célszerűbb lenne Magyarorzágon eladni és itt venni egy másikat, de akkor jön a kérdés, hogyan adom el, ha a kocsi itt van, a célközönség pedig 1000 km-re? Ha lenne vevő, hogy nézné meg? Ha otthon hagyom, hogyan oldom meg az itteni transzfereket? Szóval vannak még tisztázatlan kérdések, de köszönöm szépen ahasznos infókat, talán a páromat is meg tudom ezzel győzni, hogy a tapasztalatok szerint ne itt számoltassuk be... :)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #39818 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Autóvásárlás beszámítással

Kedves Gergely! Ez a "fából vaskarika" nem fog menni! Először gondold végig, hogy mi a szándékod! Az én ötletem az, hogy hazaviszed a magyar kocsit, s ott azonnal eladod (alacsony áron) vagy otthon beadod bizományba valamelyik kereskedőhöz! (Én speciel eladnám akármennyiért csak vigyék. Nem kell az ilyen idős kocsikkal nosztalgiázni! Addig add el amig megy!) Innen No.-ból nagyon nehezen tudod eladni (vagy nem) a távolság miatt! Ezért lenne jó otthon egy kereskedő, bizományba átvétele! Ott hagyd meg a következőt: minimális vételár amit Te mindenképpen kérsz! (A kereskedő adja amennyiért tudja s plusz az övé.) ne tedd az árat irreálisan magasra, mert akkor ott fog megrohadni a kocsi a kereskedő udvarán!

Miután ide kijöttél ismét, itt azonnal elvihető kocsikat kaphatsz bárhol! Aznap megkaphatod, műszakival. rendszámmal! Ez tehát itt nem gond! Nem kell feltétlenül új kocsit venned, de vedd kereskedőnél, s ne maszek, mert átvernek! Kereskedőnél mindig érvényesitheted az esetleges jogadiat pl. egy idő előtti meghibásodánál ezenkivűl a legtöbb ad egy "használt kocsi garanciát", amit feltétlenül kérj! Mindig alkudj a kocsira!! :-)

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vargagergely

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!