Rundfunkbeitrag

Több
9 éve 1 hete #38978 Írta: Csibijuza
Csibijuza válaszolt a következő témában: Rundfunkbeitrag

Ha már ennél tartunk. Lenne ehhez egy kérdésem. Szóval laktam én egy panzióban- illetve többen is.
Az egyik panzióban sokad magammal 20-an laktunk, és mindenkinek volt egy saját szobája. A tulajdonos azt mondta, ne foglalkozzunk ezzel a TV adós papírral, ők fizetik. De azóta is követelik rajtam. Holott már legalább háromszor leírtam, hogy ki hol mikor a tulaj és mikortól meddig laktam ott. Ez egy magyar panzió volt.

A másik egy szintén panzió volt, kvázi önálló lakrésszel, de nem én voltam a főbérlő, se az albérlő, csak a lakcím alá jelentkeztem be, hogy kapjak melót itt. És ezt is rajtam követelik. Számlám is csak egy van, amit a panzió tulajától könyörgések árán tudtam kicsikarni, és azon se az én nevem áll,mint bérlő,hanem a cég,akié volt a szoba, és én csak benne laktam. De a cég Lipcsében van bejegyezve, ez a panzió meg Mannheimban volt. Aki még velem lakott, annak a cége elintézte ezt a TV adós hülyeséget - szerintem úgy, hogy Lipcsébe jelentette be, de ezt nem tudom pontosan, soha nem kaptam rá választ. Ennek a panziónak a tulaja egy bolgár nő, és amikor rákérdeztem azt mondta, mondjam ezeknek, hogy nincs tévém. De én tudom, hogy ez nem számít, mert akkor is kéne.
Ezen megy a vita már hónapok óta. Én leírok valamit majd ezek válaszolnak valamit. De soha nem arra válaszolnak, amit írok.
Hiába írok le neveket, címeket, hogy mikor és hol és kinek kell fizetnie - mert nekem azt mondták, hogy fizetik.

Ezzel mit tudok kezdeni?

Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up. :3

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!