Kötelező szervíz árak

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
8 éve 10 hónapja #39451 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Kötelező szervíz árak

Nos, tegnap voltam a 30 ezres (vagy 2 éves) nagy szervizen a toyotával! Mindent ellenőriztek, olajcsere, fékfolyadák csere, szűrők cseréje (polen szürő is). Adtak egész napra egy aygot (?) vagy mit. Egy kis benzines darálót. Reggel vittem a kocsit, délután 15-kor mentem érte. Mindennel együtt (anyag, meló, + benne a tartalék kocsi!) 223 eurónt fizettem! A kocsiban most 29300 km van! nekem tehát ne mondjátok hogy ez drága egy ilyen kaliberű kocsinál!
2,3 L / D-CAT 177 LE / Avensis kombi. Igaz én szakszervizben voltam, mert a gép még 3 évig garanciális, s nem valamilyen hátsóudvar, lehúzós, ukrán műhelyben! Ha valaki nem hinné, hajlandó vagyok bescanelni a számlát és a cheklistát is! Azt kérem még figyelembe venni, hogy adtak aznapra egy másik kocsit, ami nem került semmibe vagy integrálták az árban! :-)

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #39488 Írta: kfz
kfz válaszolt a következő témában: Kötelező szervíz árak

Urak, ez olyan kerdes amire a legjobb valasz a mindenki kerdezze meg kezelöorvosat gyogyszereszet.

Ahany marka, ahany szerviz, ahany tipus annyi lehetöseg van arra ki mit fizet. Adott esetben mint promo bele szokott ferni ingyen olaj szürökkel, vagy ingyen munka csak alkatresz, vagy alkatresz es munka felaron...usw.

A garis szerviz a szervizkönyv miatt jobb mint a hinterhoff, igy kicsit többet er az auto eladasnal. Viszont ha nezem nehany markaszerviz arait lehet hogy nagy futas mellett olcsobb a nem markaszerviz es a nem vezetett garikönyv....csak hat ott van baratunk Murphy, aki mindenbe belepiszkal a törvenyeivel. Ha nem viszed garis szervizre a gyari garancia ugrott. A mai okosan tervezett cuccok meg szinte biztos szethullanak idö elött. Ha ez a szethullott cucc mondjuk egy sokfokozatu automata valto akkor meg a legjobb helyettesitö alkatresz a kannabenzingyufa :)

Összegezve, mint az elet maga. Mindenki döntse el mit akar az etlapra...igazan okosat nem lehet benne mondani, mi hol olcsobb es mennyivel. Talan annyi figyeld melyik autonal legkissebb a hibastatisztika, olcso a markaszerviz, sok az akcio...eess talan meg a Magyarnak fontos presztizsertek. Akkor talan elegedett leszel. (ha garancialis az autod....a hasznalt auto ami nem garancialis az mas tema)

Igaz az autokra is Forest Gump elmes megallapitasa....az elt olyan mint egy doboz bonnbonnnn......

"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...;-) "
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!