Perec gyár Németország

Több
9 éve 2 hónapja #38652 Írta: Gergoo
Perec gyár Németország téma létrehozva Gergoo által

Már többször kérdezték (főleg a facebookon), hogy tudok--e valamit a perec gyárról. Semmit nem tudtam de néhány nappal ezelőtt valaki ujjongott egy csoportban, hogy felvették. Aztán jött a "hidegzuhany". Íme:

"Na tegnap rájöttem, hogy SOHA TÖBBET TERMELÉSI GYÁRI MUNKA! A perecgyár egy katasztrófa! Nagyon szerettem volna dolgozni, de rájöttem inkább a szegénység mint ez! Hiába mondják órabér, meg heti 5 nap utána hétvége! Ilyen nincs! A gépbe bevan táplálva mennyi a rendelés, és folyamatosan jön a cucc, meg se tudsz fordulni sem, pl náthás vagyok három hete, arra nem volt időm, hogy kifújjam az orrom. A minimálbért se adják meg, és akkor van pihenapod amikor ők azt mondják, mondták lehet ledolgoztatnak velem 10-12 napot, utána ha úgy gondolják adnak 2-3 szabadnapot! Nincs éjszakai pótlék, nem adnak hétvégi pótlékot sem! 1100 eurot kell a hét mindennapján dolgozni! Nagyon fáj mindenem, párom is panaszkodik! Ha már egy férfi azt mondja ez nem embernek való, akkor ez így van! Rá kellett jönnöm soha többet külföldi munka, inkább megyek vissza Magyarországra! Ennyi pénzért én nem teszem magam tönkre! Hiába kértek oda német nyelvtudást, de ehhez a mukához minek? Katasztrófa! Akik otthon vannak el sem tudják képzelni mi van itt!"
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Athena1985, zsoltiabéka, márheg

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #38657 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Perec gyár Németország

Úgy látszik büdős az olyan munka, ahol dolgozni is kell! Nem véletlenül van Németország ott ahol van és nem véletlenül van Mo. is ott ahol van! Akinek nem tetszik az menjen haza szocializálódni!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #38667 Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Perec gyár Németország

DECOTEXT írta: Úgy látszik büdős az olyan munka, ahol dolgozni is kell! Nem véletlenül van Németország ott ahol van és nem véletlenül van Mo. is ott ahol van! Akinek nem tetszik az menjen haza szocializálódni!

Itt nem errol van szo, ha igaz a story. Hanem a szokasos szurkezonas rabszolgamunkarol.
Bar az a nathas resz egy kisse gyanussa teszi a dolgot. Egy elelmiszergyarban ha nathas vagy, tusszogsz, akkor nem nyulkalhatsz az elelmiszerhez..

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!