Lovász munka Németországban

Több
8 éve 11 hónapja #39085 Írta: zoltok
Lovász munka Németországban téma létrehozva zoltok által

Helló szia mindenkinek! Azért írom ezt a pár sort hátha elolvasátok és tanultok az esetemből. Történt nem is olyan régen hogy egy kedves úriember nevezetesen:Lövei László ki Svájcban él, közvetített egy németországi lovas helyre. Mint lovász!! Úgy szolt a dolog elsőre hogy van 30 ló ami alól trágyázni kell,itatni,eteni,almolni, ami ez a lólétszám hamar megváltozott röpke fél óra alatt már 40 ló lett. Haladunk szépen felfelé.A fizetség az első mondás szerint kezdésnek 1000 euro plussz szállás,igaz közös konyha meg fürdő de saját szobával mivel az istállóban nem egyedüli lovászként dolgozom. Hogy szebb legyen a fönökség gyorsan szólt hogy a kezdő fizu nem 1000 hanem 900 euro de ha minden jó akkor viszik felfelé. Jó mondom meg próbálom hát mi vesztenivalóm lehet max haza jövök ha nagy gáz van.Kiértem egy kollegával ki velem együtt kezdett,ami fogadott minket egy olyan szállás ahol úgy volt hogy: beléptél egy pici előtérben amiből nyilt egy szoba ami igazábol a konyhához tartozott egy volt vele, abból nyilt egy szoba ,és abbol a szobából nyílt a wc fürdő.Tök jó mert igazábol mindenki mindenkin keresztbe kasul mászkálhat. Ezek mellett iszonyatos büdös,a berendezés totál katasztrófálisan széttörve,koszossan.Szóval hogy szokták mondani nem fehér embernek való! Ja és amit még nem Írtam le hogy se melegvíz se fűtés nem volt.Még azt is hozzá tenném hogy hétfőn reggel kiderült hogy az emlitett 40 box helyett 50 box van amiből a kollegával 45 boxot megnyertünk. Az már csak halkan jegyzem meg hogy annyi trágya volt hogy az első nap nem is szólt másról csak trágyázás almolás.Ezek után mikor még 5 .-ig nap se tudtam lefürödni ,és mellette még ért sok más atrocitás úgy döntöttem hogy nem maradok haza megyek akkor is ha nem marad egy fillérem se.
Szóltam kedves főnöknek hogy fizesse ki a 4 napot amit ledolgoztam hogy legalább tankolni tudja és felejtsük el egymást.Hát persze hogy nem fizette ki.Amit még nem meséltem az elején az az hogy Lövei László úr fejenként 400 eurot kap utánnunk a tulajtól zsebbe feketén.Ezek után gondoltam én hogy a kedves Lövei úrtól elkérem csak az utiköltségem felét valahogy haza érek vagy ha nem majd kérek valami segítséget.Mondanom se kell hogy nem adta ide sőt le is tagadta hogy ő kapott pénzt utánnunk.Azért írtam le ezt a pár sort hogy ha valakit hív a Lövei László németországba Bad Dürheimbe dolgozni a Hofstelle 1 szám alá a Ferdinánd Hodel istállójába az jobban jár ha nem teszi.A volt kollegának összesen több mint egy hetet várnia kellett a melegre és melegvízre. Remélem ti okultok az én ráfizetésemből és nem estek ebbe a hibában. Ha bárkinek bármi kérdése lenne ez ügyben szívesen válaszolok neki.
Mindenkinek további szép estét és napokat!! Ja: Annyi szerencsém volt hogy az utolsó utánni pillanatban egy jó haver,barát, ismerős szólt hogy tud svájcban melót ,és most itt vagyok !!! Köszönöm!!! Sziasztok!!!
A tulaj és Lövei László szemében persze én vagyok a hibás és rossz ,szemét ember!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!