Bachék esélyei

Több
9 éve 7 hónapja #37690 Írta: marisq
Bachék esélyei téma létrehozva marisq által

50-es pár vagyunk. bármilyen állást, de főleg idős ápolást elvállalnánk, csak sajnos a német nyelvtudásunk 0. Kezdőtőként ugyanúgy. Itthon elhelyezkedési lehetőségeink nincsenek. Végső kétségbeesés van :( Vannak e lehetőségeink kint és ha igen milyenek?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 7 hónapja #37695 Írta: gejza
gejza válaszolt a következő témában: Bachék esélyei

marisq írta: 50-es pár vagyunk. bármilyen állást, de főleg idős ápolást elvállalnánk, csak sajnos a német nyelvtudásunk 0. Kezdőtőként ugyanúgy. Itthon elhelyezkedési lehetőségeink nincsenek. Végső kétségbeesés van :( Vannak e lehetőségeink kint és ha igen milyenek?


Ha őszinte választ akartok, akkor azt kell mondjam, hogy a fenti paraméterekkel nincs. Essetek neki a nyelvtanulásnak legalább. Utána lehet halvány esélyetek bentlakásos betegápolásra, de miután egy helyre ritkán kell két ember (kb. soha...) így abból kell kiindulni, hogy egymástól külön. Ráadásul mindezt folyamatosan vándorolva, kisebb-nagyobb időközönként akár többszáz kilométerre egymástól.... Biztos, hogy ez a kiút???

Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, marisq

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #37709 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Bachék esélyei

marisq írta: 50-es pár vagyunk. bármilyen állást, de főleg idős ápolást elvállalnánk, csak sajnos a német nyelvtudásunk 0. Kezdőtőként ugyanúgy. Itthon elhelyezkedési lehetőségeink nincsenek. Végső kétségbeesés van Vannak e lehetőségeink kint és ha igen milyenek?


Kedves Marisq! :(
Gondolj egy kicsit bele!! Itt van közel 3 millió munkanélküli akik 2/3-a beszél anyanyelvi szinten nemetül, s nekik sincs munkája! Ezek közül a nagyobb része jóval 50 éves alatti!

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: marisq

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!