Work InTime GmbH információkérés

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #37714 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Work InTime GmbH információkérés

Kedves Balti!
Nekem ebben az egész történeben csak az jött le, hogy nem tudom, hogy ki beszélte tele a fejeteket akármivel és, hogy mire számítottatok? Munkát vállalni úgy, hogy előleg felvétellel kezdek? Támogatások elvárása: üzemanyag, bejárás, szállás, kaja, stb.?? Hogyan lehet ilyen gyerek fejjel nekivágni a világnak?? Miért kell azonnal, drágán haza menni, ha nincs meló? Borzasztó, hogy milyen felelőtlenek vagytok!

DCT
Téma zárolva.
Több
9 éve 6 hónapja #37717 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Work InTime GmbH információkérés

Ígértek amit ígérni kell! Tudom mert amint lehetőség van millió kérdés jön. Ezekre ha nem tudsz munkaadóként "helyesen" válaszolni :chuckle: akkor el is búcsuzhatsz a lelkes magyar munkaerőtől! Másrész, amint látható, van akinek megfelelnek. szlifko már egy éve boldog velük, balti meg beintett néhány hét után. Egy munkaközvetítőnél is kisebb (nagyobb) szerencse kell ám, hogy egy cég, rövid idő után átvegye és ne kelljen össze-vissza ugrálni. Aki nem "szerencsés" évekig is kílódhat közvetítővel. van aki néhány napig (sem) bírja.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: balti
Téma zárolva.
Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #37718 Írta: balti
balti válaszolt a következő témában: Work InTime GmbH információkérés

Kedves Decotext!
Nem szerettem volna, hogy szét offolják a bejegyzésemet! De sajnos a te vehemenciád mellett sajnos nem tudok el siklani!
Az első kérdésedre ("ki beszélte tele a fejünket") a válasz! Maga a megélhetés! Egy lehetőség amit az ember ha nem próbál ki akkor soha nem kap választ arra, hogy jó vagy rossz! (A Magyarországon uralkodó állapot, amikor le dolgozol a hazádban 22 -30 napot, és nem fizetnek ki miközben a számlák jönnek! Megpróbálod a pénzed be hajtani, és jó esetben ők az erősebbek, meg úszod pár pofonnal! Rossz esetben te vagy az erősebb, és ki hívja az életvédelmieket, majd évekig jársz az ügyészségre zsarolás vádjával, és szerencsés vagy ha ki tudod magad mosni!) Ahogyan a Gergő már meg fogalmazta, a jó toborzó azt mondja amit a laikus hallani akar! Nyilván azért mert tudja, hogy érdemleges tájékoztatást Magyar a Magyarnak nem ad! Főleg ha nem is ismerik egymást! És ismeri a hazai viszonyokat is! Tehát könnyű dolga van ha ő is egy Hungarikum! A gyerek fejünkre pedig csak annyit, hogy ezek a gyerekek már kifelé mennek az erdőből sajnos az ötödik X után sok reményük nincs!
Többet nem szeretnék ehhez a komenthez fűzni, ugyanis nem egy vita fórumot szerettem volna nyitni csak információt adni azoknak akik még reményekből élnek!
Üdvözlettel: Balogi Tibor (Balti)
Téma zárolva.