- Köszönetek: 143
Horgászat Németországban
- kisne
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
13 éve 2 hete #31320
Írta: kisne
Horgászat Németországban téma létrehozva kisne által
Forumozok, meg tudjátok mondani, hogy, mint,lehet horgászni itt Würzburg kőrnyékén?
Szeretne a fiam kijőnni és nagy horgász, :blush: van otthon horgász engedélye.És persze horgászni,szeretne itt,néha napján, németországban..
De itt fogalmam sincs hová induljak ez ügyben, horgászik itt valaki ???
Üdv.Terézia
Szeretne a fiam kijőnni és nagy horgász, :blush: van otthon horgász engedélye.És persze horgászni,szeretne itt,néha napján, németországban..
De itt fogalmam sincs hová induljak ez ügyben, horgászik itt valaki ???
Üdv.Terézia
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
13 éve 2 hete - 11 éve 4 hónapja #31353
Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Horgászat Németországban
Balatoni gyerek vagyok és már egészen fiatalon is jártunk rendszeresen horgászni! Amikor kijöttünk (1989) az volt az első utam, hogy lenyomoztam a környéket, mert ahol most élünk (akkor is itt) sok a víz, a kisebb tó, folyó és csatorna is. Olyan drága volt a horgászengedély, hogy lemondtam róla! Illegálisan meg még több, ha megcsípnek. A gond, hogy a vizek melletti területek nagytöbbsége magán terület....és ellenőriznek!!! Akkor (1992) volt pl. egy napi dij (előre fizetve) egy kisebb bányatónál, 23 DM (igaz telepitett halak voltak benne) . Ha fogtál, ha nem! Nos, ennyiért több kiló finom tengeri halat kapok a Realban.... Azóta nem horgászom!kisne írta: Forumozok, meg tudjátok mondani, hogy, mint, lehet horgászni itt Würzburg kőrnyékén?
Szeretne a fiam kijőnni és nagy horgász, :blush: van otthon horgász engedélye.És persze horgászni,szeretne itt,néha napján, németországban.. De itt fogalmam sincs hová induljak ez ügyben, horgászik itt valaki ???Üdv.Terézia
livius_2013-05-24.gif melléklet nem található
DCT
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!