Max-Service Kft. információkérés

Több
10 éve 9 hónapja #31795 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Max-Service Kft. információkérés

Az sem mindegy mennyi ideje jelentkeztél! Olvastam én már itt a fórumon olyan viccet, hogy "tegnap jelentkeztem és nem válaszoltak" lehet akkor válaszolnak amikor már kint melózol néhány hónapja. Ha válaszolnak.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
10 éve 9 hónapja #31800 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Max-Service Kft. információkérés

Gergoo írta: Az sem mindegy mennyi ideje jelentkeztél! Olvastam én már itt a fórumon olyan viccet, hogy "tegnap jelentkeztem és nem válaszoltak" lehet akkor válaszolnak amikor már kint melózol néhány hónapja. Ha válaszolnak.


Ehez egy kis (valós) anekdóta kb. 1991-ből. Vagy 5 helyre pályáztam mert az első (1989) munkahelyem nagyon nem tetszett. Nehéz volt a meló, s valóban keveset fizettek. (Persze csináltam de közben keresgéltem!) Már 7 hónapja (hét!) máshol dolgoztam, amikor az egyik cég válaszolt és meghívott a pályázatom alapján! Ennek sok oka lehet. Én akkor lakatos/hegesztő voltam. Egy egy ilyen cég "talonba tesz" arra az esetre, ha hirtelen nagyobb munkát kap, s kellenek emberek. Különben csak a "fiokban vagy", mint vésztartalék! Válszolni meg sokan nem fognak, mert egy egy munkahelyre százával is pályázhatnak, s egy cég sem fog válaszlevelekkel s lemondásokkal pepecselni, ezek költségeiről nem is beszélve!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!