“…”szeretem”, amikor külföldre menekült szarháziak kintről ugatnak visszafelé. Én itt maradtam, én itt élek ebben az országban, én itt dolgozom, mert rám itt szükség van. TI miért nem????

Ott sem lesztek jobb vagy értékesebb emberek, csak hazátlan mocskok”

Szólt a színvonalas és intellektuális hozzászólás egy valószínűsíthetően (remélt) tizenéves részéről. “Hazátlan mocsok”-ként engedd meg kedves hozzászóló, hogy elmondjam mi és miért van. Nem feltételezem Rólad, hogy gazdag vagy azt sem, hogy anyuci szoknyája alatt vagy. A hozzászólásod stílusából kiindulva nem olyan túl rég kezdhettél el dolgozni és nem sok csalódást élhettél át a Hazánkban. Ugye?

1. “…külföldre menekült szarháziak kintről ugatnak visszafelé” – Na látod ezt jól látod. Menekültünk. Ki ugat visszafelé? Maradjunk annyiban, hogy én tiszteletem a legjobban azokat aki mai napig 70-80 ezer forintból élnek és szinte napról napra. Akiknek napi szinten gondot okoz ételt tenni a saját vagy a gyerekei asztalára, akik azért dolgoznak, hogy ne haljanak éhen…

2. “…én itt dolgozom, mert rám itt szükség van” – Ha Rád szükség van maradj. Valószínűleg megéri…

3. “Ott sem lesztek jobb vagy értékesebb emberek, csak hazátlan mocskok.” – Nem értékesebb ember szeretnék lenni, hanem ember. Emberi fizetéssel és emberhez méltó élettel. “Hazátlan mocsokként” kívánok a Honfitársaimnak kitartást a élethez és higgyetek magatokban. Változtatni és lépni SOHA nem késő. Nem könnyű, de nem lehetetlen “Újrakezdeni megint”.