- Köszönetek: 1407
Nem is akar a magyar dolgozni
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Drága Prosperus barátom! Ideje lenne már, hogy a régi hazádban is körülnéznél, mert cudar egy világ van otthon kialakulóban! Az Orbánkormány törvénnyel felszabaditotta << a magán szeszfözést igy a népnek ismét a kezébe adott egy újabb bóditó szerszámot amivel a saját nyomorukról elterelhetik a figyelmet! Ha egy ország lakossága delériumban van akkor nem foglalkozik semmivel...... Gondolj bele, hogy most sem a Dunántul lesz részeg, hanem Borsod, Békés, stb. Csinálják majd a jó kis rézcsöves itókákat, amitöl a fél falú meg fog vakulni, mert ugyan kereskedni ezzel nem szabad osztogatni, elajándékozni annál inkább!prosperus írta:
Most ez nem komoly, vagy? Mi az, hogy fözhetnek maguknak piat? IlyenAztán a mérhetetlen alkohol fogysztás, pláne hogy most már bárki csinalhatja magának a picében a cefrét! S mindez párosul egy elégtelen egészségügyi ellatással.
talan csak Sziberiaban lehetseges, de nem közep europaban.
Hat ha ez igy van akkor nem csodalom a +/-60 evet, mert a bagorol tudok
es hogy mi van benne ki tudja, mert olyan büdös mint volt a munkas, sellö,
5 eves terv............stb.
Az orvosi ellatas magyarban az nagyon kutya, egyszoval nem emberseges.
Elciganyodott az a kurva orszag...es meg meddig es hova fog süllyedni, talan
meg a gumiszaju sem tudna megjosolni, mert az ö vilaga jo vilag
beleszarik a nepbe
DCT
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kfz
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 208
DECOTEXT írta: magán szeszfözést igy a népnek ismét a kezébe adott egy újabb bóditó szerszámot amivel a saját nyomorukról elterelhetik a figyelmet! Ha egy ország lakossága delériumban van akkor nem foglalkozik semmivel...... Gondolj bele, hogy most sem a Dunántul lesz részeg, hanem Borsod, Békés, stb. Csinálják majd a jó kis rézcsöves itókákat, amitöl a fél falú meg fog vakulni, mert ugyan kereskedni ezzel nem szabad osztogatni, elajándékozni annál inkább![/b][/color][/i]
Na ezen a a pálesz kutyuláson megint jól összeszaladtatok.....A pálinka kutyulás évszázados magyar "hungarikum" csak eddig a finánc elvette a házát is a nyomorultnak, most meg nem...
Nem vagyok "felcsút" rajongó, de azért ez a népnyúzás csökkentése...maradjunk annyiban..jó?
Ha a szarházi vaczwack álmagyar kutyulhatja hivatalosan a szemetét, akkor Pali bácsi hagy vakuljon már meg a saját főzetétől...jó? Ettől függetlenül van jó pár MESTER aki autodidakta, mesterművet főz a ház körül begyűjtött hullás gyümölcsből. A házi pálinka magyar specialitás....így főzze akkor mind ki magyar....értesz engem? Remélem ez a rendelet segíti a "műtrágyagyár" elsorvadását!!!
Te meg DCT kóstolj már meg egy igazi Magyar házi pálinkát...nem aromás kukorica szeszből kutyult mocskot. A pálinkafőzés is mint minden mesterség....van kontár és van értő MESTER. A mester kerüli a rohadt gyümölcsöt, a magos gyümölcsöt ...sőt a fémek érintkezését a cefrével. Persze, hogy mindenkinek van joga főzni, meg ajándékozni....de a csatornázás a római kor óta ismert a civilizált társadalmakban! Ne igyál meg minden sz@rt! Prosperus szerintem tudja mi a különbség PÁLINKA meg a szeszes ital közt....mert ismeri a paraszt bácsi által felcímkézett üveget. Így gondolom látott már igazi Magyar pálinkát! B)
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
S igen, én még ittam nagyapám finom barackpálinkájából. Volt vagy 50 fokos, de teljesen vegytiszta, s az volt benne, aminek benne kellett lennie. Még azt is láttam ahogy "fözte" és hogy párolta a kamrában, de attól senki nem vakult meg arra mérget vehetsz!
Én speciel ezt egy nagyon hamis politikai húzásnak tartom. Olyan ez mint annak idején a világútlevél, csak ez a sirba vezet, nem külföldre! Miért nem lehet megtartani az ellenörizhetö forrásokat!? Legközelebb már fegyvert is lehet majd venni a hentesnél?
DCT
- mahlzeit
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 604
En?prosperus írta:
Naja, ki fia , borja, vagy hogy is van.............., ahany megye annyi szokasNagymutti falujaban akik a foldeken dolgoztak v. fizikai munkasok voltak, mind elmentek 60eves koruk elott, 1-2 kiveteltol eltekintve..
Van aki megtudta allni az 1-2 kupicanal van aki vödörszamra itta.
Somogyban sem elnek 90 evig ,mert ott meg a Noa ,vagy Noha bort isszak
demizson szamra. Öl, butit, es nyomorba dönt!
A 60 ev az Europai statisztika szerint inkabb a magyar ferfiakra jellemzö,
ugyanis a statisztika szerint Europaban a magyar ferfiak halnak meg
legkorabban +/- 60 ev.
Hogy mitöl is, es miert, ezt neked jobban kellene tudnod mahlzeit, mert te
ott vagy a tüzben.
Ez a statisztika eleg szomoru. A lista tul hosszu lenne..
- forsterh
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Köszönetek: 42
Régen nem szóltam már hozzá, hosszú időn keresztül csak olvasója maradtam a Fórumnak.
Amihez hozzá szeretnék szólni, az a nemzeti összetartozás hiánya, ami a Németországban kint élő magyarokat jellemzi és ebben nagyon igazat adok a frissen Németországban munkát vállaló magyaroknak. Nincs még egy ilyen nemzet, amelynek fiai és lányai ilyen szinten gáncsolnák egymást egy idegen környezetben megvívott megélhetési harcban. Németországban 16 millió a bevándorlói létszám. Legtöbb a török és a lengyel nemzetiségű és ezek vannak itt a legrégebbi időktől. Oda jutott a helyzet, hogy vannak már kialakult munkakörök, munkatevékenységi körök amelyeket most már apáról fiúra szállva, egy meghatározott nemzetiségű bevándorlói réteg birtokol. A törökökről beszélek, akik véglegesen elvettek a németektől sok-sok olyan munkakört, amelyet korábban még a német lakosság is elvállalt, ma már azonban a közelébe sem férhet, mert a török mindenhová a saját nemzetének fiait nyomja be. Ezek a munkakörök pedig a vendéglátás területe, szállodák önálló üzemeltetése, ahol az 5+2 rendszer helyett 6+1 rendszerben dolgoztatnak. Vagyis hat ledolgozott nap után biztosítanak csak egy szabadnapot. Ideiglenesen felvesznek más nemzetiségű munkaerőket is, de csak addig míg leghamarabb le nem tudja cserélni a saját családjából származó munkavállalókra. A gyorsétteremláncokat ma már törökök vezetik, ott vannak a kórházak, iskolák, állami intézmények konyháin, mosodáin, takarítási munkáiban, teljes egészében birtokolják a szemétszállítás-hulladékgazdálkodás jól fizető állásait, ahová nem tud más nemzetiségű bekerülni, mert törökök már, a pályázatokat elbíráló logisztikai cégek vezetői is. A munkaerőközvetítői, szállítmányozási, raktározási, városgazdálkodási cégek is folyamatosan csúsznak át a török ajkúak kezébe, lényegesen rontva ezzel más nemzetiségű bevándorlói rétegek munkához jutását. Egy török vezetés alatt álló üzem sohasem fizet annyit a dolgozóinak, mint a hasonló profilú német és a munkajárandóságok sem kerülnek úgy meghatározásra, mint ahogyan az egy valódi német cégnél megtapasztalható.
Ezért én azt javaslom, a frissen érkezőknek, hogy lehetőleg német irányítás alatt vezetett cégeknél keressenek munkát és lehetőleg 20-25 fő feletti foglalkoztatást megvalósító likvid vállalatoknál, amelyek tartós megrendelői háttérrel és éppen ezért szilárd anyagi bázison termelnek.
Az anyaországi magyarok pedig óvakodjanak még az Erdélyből érkező, honfitársainktól is, akiket a Ceausescu-rendszer tökéletesen megtanított a túlélésre és a munkavállalásuk sikeressége érdekében nem idegen tőlük a hazudozás, mások munkájának a vezetőség előtti lebecsülése, saját tevékenységük fényezése és az elvtelen seggnyalás. Természetesen tisztelet az igen ritka kivételeknek!
Das Leben ist schön, wenn du es leben kannst!
- prosperus
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Tudod DCT. vannak akiknek nem tetszik a formam (Emilio33) oder so was,Hova lett az elegáns fellépésed, Kisördög?
hat gondoltam, maradok en is ohne Profil, talan igy jobban "bejövök". :clap:
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!