Kutyakaja csomagoló Bretten-ben
- stewen
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 5 hónapja #4290
Írta: stewen
stewen válaszolt a következő témában: Kutyakaja csomagoló Bretten-ben
Szia Tejfi!
Tudsz segiteni nekem?
Érdekelne ez a kutya-macska kaja csomagolás.
Mit tudsz ezzel kapcsolatban?
Hol kell jelentkezni,kiutazás,bérezés stb.
tudsz segiteni?
Köszi....
Tudsz segiteni nekem?
Érdekelne ez a kutya-macska kaja csomagolás.
Mit tudsz ezzel kapcsolatban?
Hol kell jelentkezni,kiutazás,bérezés stb.
tudsz segiteni?
Köszi....
Téma zárolva.
- tejfi
- Témaindító
- Látogató
13 éve 5 hónapja - 13 éve 5 hónapja #4305
Írta: tejfi
tejfi válaszolt a következő témában: Kutyakaja csomagoló Bretten-ben
Szia!
Mi is ismerösöktöl hallotuk akik ott dolgoztak!
Tatabányán van a központjuk, most ment ki agy ismerősöm és neki 6eurót mondtak oránként de még nem volt fizu tehát még nemtudni mennyi, mert mindenki más 3,5 eu/oráról beszél!
12 óra heti 6 nap , 2-vagy 5 hetente is haza lehet jönni!
Javarészt nőket foglalkoztatnak! Nekem is azt mondták ha lesz üresedés akkor szolnak!!
Remélem segítettem!
Mi is ismerösöktöl hallotuk akik ott dolgoztak!
Tatabányán van a központjuk, most ment ki agy ismerősöm és neki 6eurót mondtak oránként de még nem volt fizu tehát még nemtudni mennyi, mert mindenki más 3,5 eu/oráról beszél!
12 óra heti 6 nap , 2-vagy 5 hetente is haza lehet jönni!
Javarészt nőket foglalkoztatnak! Nekem is azt mondták ha lesz üresedés akkor szolnak!!
Remélem segítettem!
Téma zárolva.
- leslie80
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
13 éve 5 hónapja #4312
Írta: leslie80
leslie80 válaszolt a következő témában: Kutyakaja csomagoló Bretten-ben
Sziasztok!
Én Tatabánya közelében lakom több ismerősöm dolgozik a Macskakaja gyárban. Ahol többféle eledelt gyártanak és csomagolnak. Ha heti 6 napot kellene óránként 6 euróért dolgozni, akkor egy kánaán lenne. De nem így van. Iszonyat pénzeket keres a tulaj házaspár és a gyermekük havonta. A dolgozó viszont úgy 6-800 euró között. 14 nap munka, 7 nap éjjel, 7 nap nappal majd 7 nap szabad. €3,5/óra. Itthon 4 órás minimálbér. De ezt levonják a kintiből. A műszakvezetőnek adnak 5 eurót óránként. Azt hallottam, hogy az alföldről már 2,50-es órabérért is visznek ki embert. Többnyire nőket. Fiúkat csak kihalásos alapon.
Én Tatabánya közelében lakom több ismerősöm dolgozik a Macskakaja gyárban. Ahol többféle eledelt gyártanak és csomagolnak. Ha heti 6 napot kellene óránként 6 euróért dolgozni, akkor egy kánaán lenne. De nem így van. Iszonyat pénzeket keres a tulaj házaspár és a gyermekük havonta. A dolgozó viszont úgy 6-800 euró között. 14 nap munka, 7 nap éjjel, 7 nap nappal majd 7 nap szabad. €3,5/óra. Itthon 4 órás minimálbér. De ezt levonják a kintiből. A műszakvezetőnek adnak 5 eurót óránként. Azt hallottam, hogy az alföldről már 2,50-es órabérért is visznek ki embert. Többnyire nőket. Fiúkat csak kihalásos alapon.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, vrita
Téma zárolva.
- dizel
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 28
13 éve 5 hónapja #4315
Írta: dizel
dizel válaszolt a következő témában: Kutyakaja csomagoló Bretten-ben
Ez nem mas mint rabszolgatartas!! Az ilyen cegeket miert nem nyomjak fel a hatosagoknal? Kizartnak tartom, hogy ezt legalisan lehessen csinalni.
Téma zárolva.
- vrita
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 5 hónapja #4332
Írta: vrita
vrita válaszolt a következő témában: Kutyakaja csomagoló Bretten-ben
Sziasztok!
Elég érdekes ez az oldal,nagyon jók az infók.Ez a meló elég rosszul hangzik,de engem is érdekelne.Pontos elérhetőséget tud valaki írni? Mit kell mondani? Csomagolásra szeretnék jelentkezni?Olyan személy nincs itt aki már dolgozott ott?
Elég érdekes ez az oldal,nagyon jók az infók.Ez a meló elég rosszul hangzik,de engem is érdekelne.Pontos elérhetőséget tud valaki írni? Mit kell mondani? Csomagolásra szeretnék jelentkezni?Olyan személy nincs itt aki már dolgozott ott?
Téma zárolva.
- Hufngabi
- Látogató
13 éve 5 hónapja #4340
Írta: Hufngabi
Hufngabi válaszolt a következő témában: Kutyakaja csomagoló Bretten-ben
14 nap folyamatos 12 órás munka ami szó szerint értendő tehát péntek este 18 órától egy hét éjszaka köv. péntekig utána szombaton reggel 6-tól kezdődik a nappalos műszak. Nagyon durva folyamatos megalázás fertőzésveszély. Mindez 3.5 eurós órabérért. Ha lejár a nappalos hét este hatkor mindenki mint az őrül csomagol és indul haza. Nem is értettem hogy miért nem pihennek a 12 órás hazaút előtt. Én 5 hónapot voltam kinn az hogy kemény az enyhe kifejezés. Ja és ha beteg vagy akkor se jöhetsz ki a gyárból mert kirúgnak, ha elvágod a kezed jó esetben összevarrják és a varrott kezeddel dolgozhatsz tovább.... Ha valaki bevállalja kitartást.
Téma zárolva.