cs-agency információkérés

Több
12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #13005 Írta: zoku22
cs-agency információkérés téma létrehozva zoku22 által

Sziasztok!
Találtam egy cs-agency nevű céget, külföldi állásokat kínál,többnyire Németországban.
Miután elküldtem a jelentkezésem, kaptam 2 dokumentumot, ahol részletezik a procedúrát. Na és itt jön az érdekesség:
Irodánk egyszeri közvetítési dijjal dolgozik !
Elöre semmiféle díjunk nincs ! Így egy korrekt közvetítés az iroda részéröl biztosított, Önnek semmiféle költsége, avagy „ veszítenivalója „ a jelentkezéssel nincs ! A munkavállalása után, a ledolgozott 4 hét után, a munkabéréböl kérjük a közvetítési díjunkat kiegyenlíteni ! Itt is három havi részletfizetéssel, tehát az elsö, második, valamint a harmadik fizetéséböl kérjük a közvetítési díjunk befizetését !
Miért ?? Mi a jelenlegi munkáltatókkal NEM Zeitarbeit irodaként müködünk együtt ! Mi Önt a jelenlegi munkaadókhoz nem leasingeljük, nem kölcsönözzük ! Tehát mi Önt nem a minimálbérrel foglalkoztatjuk, mint „ Lohnsklave „ többnyire az egy éves szerzödéssel ! Ön nem a mi munkaerönk ! Ön a vállalattal köti meg a munka–szerzödését, nem velünk !
A vállalat által lesz bérezve és kapja meg tölük az Ön teljes nettó / bruttó fizetését, melyet a honlapunkon lát !! - melyböl irodánk semmiféle juttatást, százalékot, vagy az Ön órabéréböl pénzt nem kap mint a Zeitarbeit cégek ! Amennyiben Ön ilyen jellegü foglalkoztatást keres, ami természetesen ingyenes közvetítéssel van, kérésére szivesen megadjuk néhány társ - irodánk, kollegáink elérhetöségét úgy Magyarországon, vagy a határokon túl, akikkel sok éve, jó kapcsolatunk van!
Vermittlungshonorar von / Közvetítöi honorár: 1.200,- Euro
Hihető az ami le van írva? Esetleg hallottatok már erről a cégről?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!