Solo grazie relocations információ kérés

Több
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #8863 Írta: Annamari
Solo grazie relocations információ kérés téma létrehozva Annamari által

Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogy hallottatok erről a közvetítő cégről?
A Bodeni-tónál Konstanz és Meersburg környékére keresnek felszolgálókat éttermekbe és szállodákba.Segítenek mindenben ami kell a bejelentéshez, bankszámla,nyugdíj, biztosítás és biztosítanak ideiglenes lakhatást.
Köszönöm a válaszokat előre is!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
12 éve 5 hónapja #8868 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Solo grazie relocations információ kérés

Szia,
Szerintem túl szép, hogy igaz legyen. :) Igaz én még nem hallottam róluk.
Mért nem próbálkozol az afsz-nél(Magyar Foglalkoztatási Hivatal), vagy az Arbeitsagentur (Német Foglalkoztatási Hivatal)honlapján. Vagy az eures-nél(európai garantáltan legális munkaközvetítői díjmentes állásközvetítés) keresgess. Több ezer szabad állás találsz ezeken a honlapokon. Csak beírod a keresőbe, némi nyelvtudással megtalálod.
Én nem ajánlanám a közvetítő cégeket, az állami az biztosabb!!
Meg itt van Gergő is, nála is találsz ajánlatokat.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #8896 Írta: peternagy
peternagy válaszolt a következő témában: Solo grazie relocations információ kérés

Szia Maya véleményét osztom! Nagyon nehéz normális munkát találni. Főleg abban ne gondolkozz ami ennyire szép:-))):- :P

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 4 hónapja #10421 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Solo grazie relocations információ kérés

Annamari írta: Sziasztok!Szeretnék érdeklődni hogy hallottatok erről a közvetítő cégről?A Bodeni-tónál Konstanz és Meersburg környékére keresnek felszolgálókat éttermekbe és szállodákba.Segítenek mindenben ami kell a bejelentéshez, bankszámla,nyugdíj, biztosítás és biztosítanak ideiglenes lakhatást.Köszönöm a válaszokat előre is!

Szerteném megkérdezni tőled (is) hogy miért ragaszkodtok foggal körömmel közvetitőkhöz? Sokkal kisebb a rizikód és a költséged, ha turistaként kijössz, és körülnézel! Legfelejbb buksz 2 hét alatt pár ezer forintot, de nem bukod el több havi külföldi béredet, s az otthoni exisztenciádat.

IVolt olyan is már, aki otthon felmondott (!), kijelentkezett, s elindult nyelvtudás, szakma nélkül és pénz nélkül, az irásban beigért szállásra és munkára! Amikor kiért, még a cím sem létezett, nem, hogy munka vagy hasonló! Otthon viszont kemény 40 ezer ft-ot fizetett a "közvetítésért", amit ráadásul előre utalt! Nos, az ilyen az menthetetlen s nem álmodozó hanem egyszerűen buta!!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • Levente81
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 3 hónapja #13080 Írta: Levente81
Levente81 válaszolt a következő témában: Solo grazie relocations információ kérés

Kedves Hozaszolok !

2011 marciusatol maig tobb mit 200 munkavallalonak sikerult munkat talalnunk Konstanzban , ennek 90% megvan elegedve a szolgalltatasaikal a fentmarado 10 % nak el kellene gondokoznia azon hogy megerette mar arra hogy egy idegen orszagban vallal munkat .

Az teny es valos hogy megtalalyuk a munkat a lakast (ami nem konnyu egy egyetemi es turista varosban ) es intezzuk a hivatalos ugyeket , nem tudom hogy van e ceg aki ezt ingyen csinalya ,ha tudtok ilyet szivesen felvennem a kapcsolatot veluk.

Koszonom es orulok hogy informalodtok mielott munkat vallaltok kulfoldon .
Levente Pudner
solo grazie

ui : ez az elso es utolso hozzaszolasom!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • Levente81
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 2 hónapja - 11 éve 10 hónapja #15045 Írta: Levente81
Levente81 válaszolt a következő témában: Solo grazie relocations információ kérés

Néhány visszajelzés:

Galambos Mihaly (56) 2011 jun. 21-ota vagyok kint.
40 eves munkatapasztalattal rendelkeztem, mikor a S.G.R hirdeteset megtalatam egy internetes hirdetesben, felkeltette az erdeklodesemet .Az oneletrajzom elkuldese utam kaptam egy pozitiv visszajelzest Pudner Leventetol a ceg Budapesti kepviselojetol .Ezt kovetoen egy szemelyes beszelgetes alkalmaval megismertette velem a programjukat.
1 het mulva kint voltam Konstanzba, hivatalos ugyeim elintezese utan Christian Hoh elvitt egy kozeli varosba, Fridrichfen-be, ahol azonnal munkat kaptam, 3 nap mulva munkaszerzodessel a kezebe ujra jelentkeztem a Konstanzi irodaban, ezt kovetoen 1 het alatt minden hivatalos ugyem rendezodott .
Mint 50 ev folotti vendeglatos En meg vagyok teljes mertekben elegedve a SGR szolgaltatasaival es munkajaval.

Pusztai Akos (33) felszolgalo ,2011.nov.,1 ota vagyok kint,
6 eves vendeglatos multal rendelkezem , internetes hirdetesre jenetkeztem ,nemet nyelvu oneletrajzom elkuldese utan4-5 nappal szemelyes talalkozon beszeltuk meg a reszleteket.Es egy hettel kesobb kint is voltam Konstanzban.Az ideiglenes szallas ketto percre van mindentol a belvarosban. Ket helyre is kaptam probanapos lehetoseget, miutan megjelentunk bemutatkozo beszelgetesen.Megerkezesem utan ot nappal munkaszerzodesem volt az egyik etteremmel.

Szabo Daniel (24) Sofor, 2011 okt. 25-ota vagyok kinn,
Egy Dormundi nemet munkakozveto zeggel jottem ki, mint sofor, kesobb kiderult, hogy a munkam betegszallitas lett volna, amiert 600.00 eurot fizettek egy honapra, a mar kint levo magyar kolegak elmondasa alapjan, bejelentes nelkul. A szallasunk egy tanyan volt, 1 szobaban 6 voltunk, es ha nem volt betegszallitasi munka, az allatok utan kellett ganalyoznunk. Itt szerencsere megismertem egy sorstarsam, aki felvette a kapcsolatot a S.G.R-el, igy eljottunk Konstanzba, attol fuggetlenul, hogy nem tudtak a jottemrol, az nap mar meg volt a ket agyas szobaban a szallasom, es egy heten belul a munkahelyem es ra par napra minden hivatalos ugyem is el lett intezve. Konyhai kisegitokent dolgozom, amig megtanulom a nyelvet, utanna ujbol sofor leszek.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!