A német konyha
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 204
12 éve 5 hónapja #19211
Írta: Attila_BRD
Mert nincs ehetö.
30 év után is még paranyicáért járok vissza.
Igaz azt is egyre nehezebb találni és egyre szarabb a minösége is.
Attila_BRD válaszolt a következő témában: A német konyha
Maya írta: Szia Panna,
a füstölt sajtot Geräucherter Käse-nek hívják. Pontos terméknevet nem tudok mondani.
Mert nincs ehetö.
30 év után is még paranyicáért járok vissza.
Igaz azt is egyre nehezebb találni és egyre szarabb a minösége is.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Panna27
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 5 hónapja #19233
Írta: Panna27
Panna27 válaszolt a következő témában: A német konyha
Oh, ezt szomorúan hallom.
Pedig a sajtsalátához ez elengedhetetlen lenne, legalább is ahhoz amit én szoktam csinálni.
Azért reméltem, hogy tudtok vmi jót javasolni.
Sebaj, azért köszönöm a hozzászólásokat.
Panna
Pedig a sajtsalátához ez elengedhetetlen lenne, legalább is ahhoz amit én szoktam csinálni.
Azért reméltem, hogy tudtok vmi jót javasolni.
Sebaj, azért köszönöm a hozzászólásokat.
Panna
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 604
12 éve 5 hónapja #19239
Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: A német konyha
Nemcsak nemet sajt kaphato Nemetorszagban!
Itt a nemet hatarhoz kozel amugy is el vagyunk kenyeztetve a holland sajtokkal:) De most, hogy Deco megemlitette a parenyicat, olyat en se nagyon lattam eddig..
Itt a nemet hatarhoz kozel amugy is el vagyunk kenyeztetve a holland sajtokkal:) De most, hogy Deco megemlitette a parenyicat, olyat en se nagyon lattam eddig..
- pingpong53
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 24
12 éve 5 hónapja #19245
Írta: pingpong53
pingpong53 válaszolt a következő témában: A német konyha
Szia Panna!
Próbálj meg v.milyen Bergkäse-t. Ez gyüjtö név, de, ha ezt mondod az eladónak, biztos, hogy segit. Én egy svájcit szoktam venni, - most bocs nem jut eszembe a neve - egy Famila nevü áruházban. Ezek kemény sajtok, nagyon erös izüek, hátha tudod helyettesiteni a füstöltet. Vagy van még egy ötlet, ha a közeledben van heti piac. Hátha egy sajtos mozgóárusnak van v.milyen hasonló sajtja.
Próbálj meg v.milyen Bergkäse-t. Ez gyüjtö név, de, ha ezt mondod az eladónak, biztos, hogy segit. Én egy svájcit szoktam venni, - most bocs nem jut eszembe a neve - egy Famila nevü áruházban. Ezek kemény sajtok, nagyon erös izüek, hátha tudod helyettesiteni a füstöltet. Vagy van még egy ötlet, ha a közeledben van heti piac. Hátha egy sajtos mozgóárusnak van v.milyen hasonló sajtja.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Panna27
- Eva10
- Látogató
12 éve 5 hónapja #19259
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: A német konyha
Miert kell helyettesiteni a füstölt sajtot, amikor többfele füstölt sajtot is lehet venni?
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 169
12 éve 5 hónapja #19282
Írta: zigeuner
Egy REWE-ben vagy EDEKA-ban meg millió fajta, csomagoltan, vagy kimérve. Lehet, nem paranyica, de akinek csak az kell, maradjon otthon. Amúgy, azt is ha megnézed tüzetesebben, akkor rájössz, az is a tótóknál készül már.
zigeuner válaszolt a következő témában: A német konyha
Mert nem tudja, hogy keresse, az eladótól meg nem tudja megkérdezni. Az Aldiban is legalább 4 féle füstölt sajt van. Nekem példul nagyon bejön a "geräucherte Tillsitter"Eva10 írta: Miert kell helyettesiteni a füstölt sajtot, amikor többfele füstölt sajtot is lehet venni?
Egy REWE-ben vagy EDEKA-ban meg millió fajta, csomagoltan, vagy kimérve. Lehet, nem paranyica, de akinek csak az kell, maradjon otthon. Amúgy, azt is ha megnézed tüzetesebben, akkor rájössz, az is a tótóknál készül már.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Panna27