Utazás Münchenbe
- sastojas
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
És néztem a repülőjegy árakat, két felnőtt oda-vissza 115 ezer forint? Ennél nem találtam olcsóbbat. És alig van közvetlen járat.... akkor már az autó olcsóbb. Köszi előre is!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kirschblute
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 65
a couchsurfing-ről hallottál már?
Egyik lányom használja, sok pénzt megtakarít vele.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
sastojas írta: Üdv mindenkinek! Segítséget, illetve tanácsot kérnék! Münchenbe mennék pár napra. Merre érdemes szállást keresni, külvárosban, esetleg magánszállás, mert amit kiad a kereső, az mind szálloda, az meg most nem fér bele anyagilag.
Hát kérlek alássan, München az egyik legdrágább városa No.-nak! Jól bele választottál. Mégis, mennyi lenne az a kapacitás, amit még fájdalommentesen ki tudnál adni szállásra? Csak azért kérdezem mert pont a hotelek (motelek, turistaszállók) a legolcsóbbak eliveg, hacsak nem mentek campingbe.....
Kétcsillagos <<< LINK már van 45 euro/nap-tól. Ennél olcsóbbat nehéz lesz találni! (74€/nap-nál még reggeli is van.)
DCT
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kocsival olcsóbb, független vagy az idulási idöktöl, akkor állsz meg és ott ahol akarsz, semmit nem kell cipelned. (Természetesen nem egy 15 litert fogysztó touaregröl beszéltem.)sastojas írta: És néztem a repülőjegy árakat, két felnőtt oda-vissza 115 ezer forint?
DCT
- ancsa10
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 11
A vonat nem jó? Már 29.- eurótól van jegy és közvetlen járat napi 5 alkalommal. Persze időben kell foglalni. De van Europa Speciall jegy is, ami 39.- euro bárhová Európában.
- sastojas
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
DECOTEXT írta:
Kocsival olcsóbb, független vagy az idulási idöktöl, akkor állsz meg és ott ahol akarsz, semmit nem kell cipelned. (Természetesen nem egy 15 litert fogysztó touaregröl beszéltem.)sastojas írta: És néztem a repülőjegy árakat, két felnőtt oda-vissza 115 ezer forint?
Igazad van, utána számolgattam, az autó a legjobb. Fordom van, max 7.5 liter autópályán.