Olvasd figyelmesen át az alábbi használati feltételeket:

Az iranynemetorszag.com közössegi oldalra csak az egyszeri regisztrálást követően, az általad választott felhasználónévvel és a hozzá tartozó jelszóval történő bejelentkezés után érhetsz el bizonyos funkciókat. Egy személy csak egy felhasználót regisztrálhat, a szabályt megszegőket felszólítás nélkül eltávolítjuk.
A regisztrációhoz kapcsolódó személy minden fórumhozzászólásának szerzői jogáról lemond, azokkal az iranynemetorszag.com mindenkori üzemeltetője rendelkezik.
A regisztrációhoz felhasználónév, jelszó és működő @gmail.com, e-mail cím megadása szükséges. Az inaktív, elérhetetlen és visszaigazolatlan e-mail címekről történő regisztrációkat a rendszer egy hét után törli.
A regisztrált e-mail címre havonta hírlevelet küldünk ki, ehhez a regisztráló hozzájárul de a hírlevélben lévő "Leiratkozás" linkre kattintva leiratkozhat róla.
Hat hónap inaktívitás után töröljük a regisztrációt és fenntartjuk a jogot, hogy havi hírlevelünkről leiratkozó felhasználót értesítés nélkül töröljük.
A megadott személyi adatokat nem használjuk fel üzleti célokra, harmadik félnek nem adjuk ki.
Ne válassz domain nevet, cégnevet felhasználónévként, vagy arra utaló felhasználónevet.
Új téma indítása előtt alaposan nézz körül, hogy a problémát felvetette-e már valaki, és érkezett-e rá válasz. Ezt célirányos kulcsszavakra történő kereséssel tudod a leggyorsabban megvalósítani.
A kérdésedet az arra legmegfelelőbb témába küldd be, egyéb esetben áthelyezésre kerül az általunk legmegfelelőbbnek ítélt témába/fórumba.
Ugyanazt a kérdést ne tedd fel több témában. A nem megfelelő fórumba beküldött hozzászólás törlésre kerülhet.
A fórumhozzászólások nem ösztönözhetik a többi felhasznlót, hogy kapcsolatba lépjenek bárkivel (pl. e-mailben, MSN-en vagy skype-on).
A fórum adminisztrátorai és moderátorai jogosultak bármilyen hozzászólás, hirdetés és bloggbejegyzés értesítés nélküli változtatására, törlésére.
A fórum adminisztrátorai és moderátorai önkéntesen végzik a munkájukat ezért jóváhagyásukat igénylő fórumhozzászólások illetve hirdetések megjelenése órákat is igénybe vehet.
Ha nem válaszolnak gyorsan a kérdésedre mások a fórumon, az nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül is hagyják, általában 24 órán belül érkezik rá reakció. Ha mégsem érkezik ennyi időn belül válasz, akkor ne küldj be sürgető, ismétlő hozzászólást.
Az adminisztrátorokat és moderátorokat csak az oldallal kapcsolatos ügyekben keresd meg e-mailben, minden egyéb esetben kérdéseidet tedd fel a fórumon, hogy mások is tanulhassanak belőle.
Hozzászólásaidban ne használd a piros betűszínt vagy annak árnyalatait. Az adminisztrátorok és a moderátorok használhatják csak, például a szöveg kiemeléséhez.
Hozzászólásaidban ne reklámozz termékeket, szolgáltatókat illetve szolgáltatásokat.
Ne ismételd meg hirdetésedet amíg nem jár az le.
Tilos a fórum topikjaiban "segítsetek állást keresni" jellegű hozzászólás.
Telekocsit kínál jellegű, ingyenes hirdetést kizárólag magánszemélyek adhatnak fel. Tilos a fórum topikjaiban minden ilyen jellegű hozzászólás.
MLM tipusú állást, erotikus munkát valamint törvénybe ütköző szolgáltatásokat TILOS az oldalon hirdetni.
Ne vess föl a hatályos törvényekbe ütköző témákat. Ilyen például a szoftver- és zenekalózkodás, ill. az egyéb szellemi tulajdonjogokat sértő megnyilvánulások sem engedélyezettek.
Tartózkodj a vulgáris, csúnya szavakat tartalmazó, mások személyiségét sértő megnyilvánulásoktól. Ezeket cenzúrázzuk, beküldőjét kitilthatjuk.
Aláírásod legfeljebb 1 sorból állhat.
Az aláírásodban, avatarodban és hozzászólásaidban tilos rejtett reklámokat közölni valamint egyéb közösségi oldalakra utaló megjegyzést és képet elhelyezni.

Irány Németország! A németországi magyar portál.