Gumiszerelő
- Gaben
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 1 hónapja #8139
Írta: Gaben
Gumiszerelő téma létrehozva Gaben által
Üdvözlet.
Lehet még jelentkezni Gumiszerelői munkára?
Itthon nem nagyon tudok elhelyezkedni és szeretnék már dolgozni.
Köszönöm a választ.
Gaben
Lehet még jelentkezni Gumiszerelői munkára?
Itthon nem nagyon tudok elhelyezkedni és szeretnék már dolgozni.
Köszönöm a választ.
Gaben
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 1 hónapja #8140
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Gumiszerelő
Miért ne lehetne?
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- Gaben
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- jeromos
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 1 hónapja #8176
Írta: jeromos
jeromos válaszolt a következő témában: Gumiszerelő
A tanácsom jól beszélj németül. Mert jöttek hozzánk is 8-an és 3 nap után mindenki mehetett haza, ja és értened is kel hozzá. Én is dolgoztam fél napig Karlsruhebe és elküldtek avval az indokkal, hogy több gyakorlatom kéne legyen.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
13 éve 1 hónapja #8179
Írta: DECOTEXT
Tapasztalatom szerint mások és komplikáltabbak a gépek itt, mint az otthoni műhelyekben! Ha nincs német nyelvtudás akkor az esély kicsi. A másik meg az, hogy itt lényegesen gyorsabban dolgoznak! (Ez ugyan csak szubkektiv, saját tapasztalatom!)
Cégünk szolgáltatója egy nagy autógyárnak (Niederschsen). Van saját kisérleti (nem szerelő!) műhelyünk amiben prototipusokat is tesztelnek. Ebbe kapott a cég 3 éve egy teljesen digitális félautomata gumiszerelő monstrumot, ami majdnem önállóan szerel. Persze kell hozzá ember, de a felnik felismerésétől a gumik le és felrakása szinte teljesen automata. Tizezred (!) /nem elírás!/ grammra dolgozik! Hogy az istenbe tudná ezt valaki kezelni, ha nem tud nyelvet. A könyv hozzá úgy 180 oldalas. (Én nem láttam hasonlót otthon, csak ilyeneket:
Ilyenünk is van kettő.
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Gumiszerelő
jeromos írta: A tanácsom jól beszélj németül. Mert jöttek hozzánk is 8-an és 3 nap után mindenki mehetett haza, ja és értened is kel hozzá. Én is dolgoztam fél napig Karlsruhebe és elküldtek avval az indokkal, hogy több gyakorlatom kéne legyen.
Tapasztalatom szerint mások és komplikáltabbak a gépek itt, mint az otthoni műhelyekben! Ha nincs német nyelvtudás akkor az esély kicsi. A másik meg az, hogy itt lényegesen gyorsabban dolgoznak! (Ez ugyan csak szubkektiv, saját tapasztalatom!)
Cégünk szolgáltatója egy nagy autógyárnak (Niederschsen). Van saját kisérleti (nem szerelő!) műhelyünk amiben prototipusokat is tesztelnek. Ebbe kapott a cég 3 éve egy teljesen digitális félautomata gumiszerelő monstrumot, ami majdnem önállóan szerel. Persze kell hozzá ember, de a felnik felismerésétől a gumik le és felrakása szinte teljesen automata. Tizezred (!) /nem elírás!/ grammra dolgozik! Hogy az istenbe tudná ezt valaki kezelni, ha nem tud nyelvet. A könyv hozzá úgy 180 oldalas. (Én nem láttam hasonlót otthon, csak ilyeneket:
Ilyenünk is van kettő.
DCT
- pavszan
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #8181
Írta: pavszan
pavszan válaszolt a következő témában: Gumiszerelő
És mennyi gyarkorlatod volt neked? És a többieknek akik hazajöttek?
Köszi
jani
Köszi
jani