Német jogosítvány megszerzése
- avaya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Arra lennék kíváncsi, hogy magyar állampolgárként van e lehetőség Németországban jogosítványt szerezni? Illetve ha igen vannak kint magyar nyelvű oktatások? Tudna nekem erről valaki bővebb felvilágosítást adni?
Köszönöm
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Liv
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 6
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 160
természetesen lehet jogsit kint szerezni, de tartományonként eltérőek ennek költségei.avaya írta: Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy magyar állampolgárként van e lehetőség Németországban jogosítványt szerezni? Illetve ha igen vannak kint magyar nyelvű oktatások? Tudna nekem erről valaki bővebb felvilágosítást adni?
Köszönöm
http://www.kfz.net
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Tudtommal lehet, de bejelentett lakcim és egy bankszámla (Girokonto) kell. Nekem becseréték a magyart minden különbözet és zokszó nélkül. Igaz, már 1998 májusában! Ahogy azonban a külföldi autóvezetőket látom, itt a BRD-ben vezetni, valószínű, hogy ezt már nem teszik meg!avaya írta: Sziasztok!Arra lennék kíváncsi, hogy magyar állampolgárként van e lehetőség Németországban jogosítványt szerezni? Illetve ha igen vannak kint magyar nyelvű oktatások? Tudna nekem erről valaki bővebb felvilágosítást adni?Köszönöm
Ráadásul elharapodzott a "jogsiturizmus" és akiknek pl. ittas vezetésért elvették, az lengyelben, újat csináltatott három nap alatt (libáért). Ezt sem fogadják el, ha a námet jogsit bevonták, s még büntetnek is ezért ha kiderül... s ki szokott, mert vannak "jószomszédok" itt is! magyarul nem fogsz jogositványt szerezni itt a BRD-ben. Miért is lehetne? Ez itt Németország, ráadásul a magyar, nem túlzottan tűnik világnyelvek, mint az angol vagy a spanyol, amit még elképzelhető lenne! Kinai is kéne, hiszen a világon ezt beszélik a legtöbben.....
PS: a német jogsi drgább mint a magyar és szigorúbb
is a vizsga. Tudom mert a nejem itt csinálta! Viszont soha
nem jár le, s nem kell érvényesittetni, mint a magyart!
DCT
- avaya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
- daub
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2