Német jogosítvány megszerzése
- bayer
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 16
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
Nem is tudtam, hogy az ADAC már fordítóirodává avanzsált.bayer írta: Személyesen mentem be Erlangenben, le kell fordíttatni az ADAC-nál.
- gyongyvirag
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 18
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy ha itthon elkezdtem a jogosítvány megszerzését (KRESZ-vizsga, eü-vizsga megvan, vezettem papíron 30 órát (egyébként kb 40 órát), de az 1. vizsgám nem sikerült, viszont a következő vizsgaidőpont kb 1 hónap múlva lenne leghamarabb), akkor NO-ban be tudom-e fejezni? Esetleg kell itthonról igazolást kérnem, hogy mim van meg, azt lefordítani, kinnt venni egy pár órát és mehetnék vizsgázni? Vagy túl naiv vagyok, hogy ez így menne? Ott biztos drágább a vizsga, de már mennénk ki a férjem után, és nem akarok még 1 hónapig itthon ülni csak egy vizsga miatt.
És aki No-ban csinálta a jogosítvány, a szerint ott mennyire húzzák meg az embert (mennyire mennek a pénzre)?
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Itt nem úgy mennek a pénzre, hogy folymatosan meghúznak, hogy többet vezess, hanem úgy, hogy miénl előbb befejezd, mert sok a jelentkező. Minél többet "kidob" a forgalomba annál többet keres. Maga a vezetés nem olyan nagy összeg, s viszonylag hamar vizsgára bocsájtanak!gyongyvirag írta: Tudnátok nekem abban segíteni, hogy ha itthon elkezdtem a jogosítvány megszerzését (KRESZ-vizsga, eü-vizsga megvan, vezettem papíron 30 órát (egyébként kb 40 órát), de az 1. vizsgám nem sikerült, viszont a következő vizsgaidőpont kb 1 hónap múlva lenne leghamarabb), akkor NO-ban be tudom-e fejezni? Esetleg kell itthonról igazolást kérnem, hogy mim van meg, azt lefordítani, kinnt venni egy pár órát és mehetnék vizsgázni? Vagy túl naiv vagyok, hogy ez így menne? Ott biztos drágább a vizsga, de már mennénk ki a férjem után, és nem akarok még 1 hónapig itthon ülni csak egy vizsga miatt. És aki No-ban csinálta a jogosítvány, a szerint ott mennyire húzzák meg az embert (mennyire mennek a pénzre)?
Az otthoni tanfolyamod itt nem tudod folytatni! Egy ilyen iskola sem veszi át (pláne idegen ország) vizsgaeredményeit félúton!! Az az 1 hónap az csak 4 hét! Inkább gyakorolj az otthoni vizsgára!
DCT
- gyongyvirag
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 18