Német cégalapítás
- KBarbara
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
Előre is köszönöm a választ Remélem tud valaki segíteni ezzel kapcsolatban.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Telephely és közjegyzö.KBarbara írta: Sziasztok!szeretném kérdezni ha Németországba akarok céget alapítani mi kell hozzá és hogy működik.
Es az adóhivatalban csokit meg kávét osztogatnak. Néha ránéz egy dadus is a vállalkozókra.Mert hallottam sok mindent.Pl:17ezer euróig adó mentes vagy igaz ez?
Attol függ milyen cég. Minden van 1 euro és 50.000 Euro között.És mennyibe kerül a belépés?
Marhaság. Semmit. Maximum a költségeidet irhatod le ha elfogadják.Mit lehet vissza igényelni az adóból?
Havonta a forgalmi adot fizeted, negyedévente a nyereségadó elöleget.Ha minden hónapban be fizeted az adót és a járulékokat és biztosítást,Ha nem éred el az összeget akkor simán abba lehet hagyni ha nem akarod tovább csinálni pl nem jött össze?van neki külön költsége?vagy csak be mész a hivatalba és vissza adod?
Előre is köszönöm a választ Remélem tud valaki segíteni ezzel kapcsolatban.
Semmit nem lehet abbahagyni egyszerüen, mindenre van kérvény.
Céget feloszlatni pedig nyügös dolog.
Te összekevered az egyéni vállalkozót a céggel, és még azt is tul egyszerüen képzeled el.
- balintviki75
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- istpot
- Nem elérhető
- Felhasználó blokkolva
- Köszönetek: 0
Miért van az, hogy egy német cég 400 euróval olcsóbban készítette el a cégalapításomat, mint a magyar cégek, akiktől árajánlatot kértem, és a magyar oldalakon hírdetik magukat?
Honorár fizetés magyarba,és németbe is, a szegény magyart mindenhol lehuzzák ?????
2 hét alatt minden kész lett a német cég által (és tolmácsot is biztosítottak) irodával, adószámmal, bejelentésekkel, bankszámlával, szóval mindennel.
Ez nekem magas
Szerintem azt használják ki, hogy nem tudunk rendesen németül és nem tudunk német céghez fordulni.
Vélemény? Tapasztalat?
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Szabadpiac van és szerintem a legbiztosabb módja annak, hogy ne csináljunk magunknak felesleges munkát, ne szaladgáljunk a pénzünk után ha magasabb árral egyszerűen "elkerüljük" azt az ügyfélréteget akik ebben nagyon jókistpot írta: Miért van az, hogy egy német cég 400 euróval olcsóbban készítette el a cégalapításomat, mint a magyar cégek, akiktől árajánlatot kértem, és a magyar oldalakon hírdetik magukat?
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
istpot írta: Miért van az, hogy egy német cég 400 euróval olcsóbban készítette el a cégalapításomat, mint a magyar cégek, akiktől árajánlatot kértem, és a magyar oldalakon hírdetik magukat?
Honorár fizetés magyarba, és németbe is, a szegény magyart mindenhol lehuzzák? 2 hét alatt minden kész lett a német cég által (és tolmácsot is biztosítottak) irodával, adószámmal, bejelentésekkel, bankszámlával, szóval mindennel. Ez nekem magas
Mi ebben a magas? Nem húz le senki senkit! Nem a szegény magyart húzzák le hanem a buta magyarral fizettetnek többet, ha nem kér több helyről árajánlatot. Ez nem egynelősdi és mindenki annyiért daja el a szolgáltatását amennyiért tudja! Ez a piac és a konkurencia eredménye! Te is az olcsóbbat választottad nem? Akkor most mi a kérdésed?
DCT