Kozmetikus Neufahrn in Niederbayern

Több
6 éve 1 hónapja - 6 éve 1 hónapja #40310 Írta: hofi
Kozmetikus Neufahrn in Niederbayern téma létrehozva hofi által

Sziasztok,

Ingrid vagyok, családommal 4 éve élek Németországban. Mint mindenkinek, elég nehéz volt a kezdet... A nyelvet viszonylag hamar megtanultam, így sok küzdelem után sikerült az egyik szakmámban (mivel több is van) sikeresen elhelyezkednem.
Otthon kozmetikus voltam nagyon sok évig, de gyermekeim megszületése után szakmát váltottam, Bér-és TB-ügyintézőként dolgoztam. Itt elvégeztem egy átképzést utóbbi szakmámban, és így irodában tudtam dolgozni, aminek nagyon örültem, de a szívem legmélyén mindig is kozmetikusként szerettem dolgozni, nagyon szeretek emberekkel foglalkozni. Alkalmazott kozmetikusként Németországban nem sok esélyem lett volna, de most úgy fest a helyzet, hogy pár héten belül lehetőségem nyílik kozmetikusként saját vállalkozásba kezdeni. :)
Kint létem óta szomorúan tapasztalom, hogy a német szépségipar közel sem fogható a magyaréhoz..., nekem nagyon hiányzik a magyar szakértelem, legyen az fodrász, kozmetikus, műkörmös, stb...na meg a csevegést se felejtsük el, hogy mi magyarok mennyire fontosnak tartjuk a folyamatos kapcsolattartást, információcserét, egymás segítését itt e kiszolgáltatott világban.
Szóval...
azt szeretném megtudni, hogy lenne-e köztetek olyan, aki a fent leírtakra vágyna, természetesen kedvezőbb árakon, mint a német szolgáltatók.
Bármi jellegű hozzászólásnak, észrevételnek nagyon örülnék.
A vállalkozásom helye Neufahrnban Niederbayernben lenne, ez valahol Landshut és Regensburg között van. Landshut-tól 28km-re, Regensburgtól 35km-re.
Üdv. mindenkinek
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, árpmol1

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
5 éve 5 hónapja #40354 Írta: árpmol1
árpmol1 válaszolt a következő témában: Kozmetikus Neufahrn in Niederbayern

Szia igen ,igen, igen vêgre én is kint élek 2éve de sajna csak akkor megyek kozmetikushoz mikor haza megyek .Végre lenne hová járnom.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!