Takarító munka €12/óra
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #38618
Írta: Gergoo
Takarító munka €12/óra téma létrehozva Gergoo által
A facebookon botlottam bele ebbe a lehetőségbe, német nyelvtudás nyilván elvárt de ezentúl semmi egetverő elvárás nincs és mindenki elképzelése szerint vállalhat többet illetve kevesebbet!
Jelentkezni az alábbi oldalon lehet:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Jó lenne ha valaki megosztaná tapasztalatait!
Jelentkezni az alábbi oldalon lehet:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Jó lenne ha valaki megosztaná tapasztalatait!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
9 éve 9 hónapja #38622
Írta: gejza
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
gejza válaszolt a következő témában: Takarító munka €12/óra
Csak az örök szkeptikusságom, két mintakérdés:
- nem kell takszer ? Odamegy a polgártárs és van egy partvis, oszt ámen. Ki fizeti ki a feleslegesen elszart idejét, kivel vitatkozik, hogy mi értendö "takarítószernek"..?
- sztem. a lakástakarítás elég bizalmi dolog. Én biztos nem engednék be akárkit a kéglimbe, aztán vitatkozzak az ügynökséggel, hogy xy miért nem volt nekem szimpi, miért küldtem haza..
A vak is azt mondta, majd meglátjuk... Nagy összeget nem tennék rá, hogy ez müxik, de legalább drukkolok....
- nem kell takszer ? Odamegy a polgártárs és van egy partvis, oszt ámen. Ki fizeti ki a feleslegesen elszart idejét, kivel vitatkozik, hogy mi értendö "takarítószernek"..?
- sztem. a lakástakarítás elég bizalmi dolog. Én biztos nem engednék be akárkit a kéglimbe, aztán vitatkozzak az ügynökséggel, hogy xy miért nem volt nekem szimpi, miért küldtem haza..
A vak is azt mondta, majd meglátjuk... Nagy összeget nem tennék rá, hogy ez müxik, de legalább drukkolok....
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!