Frankfurti állás azonnal?
- Tassy
- Témaindító
- Látogató
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4347
Írta: Tassy
Frankfurti állás azonnal? téma létrehozva Tassy által
Jónapot,
Hivta már valaki ezt a lóistálós melót? Itt vagyok Frankfurtba de már alig van pénzem és e-mailcím pedig nincs a hirdetésben, beszélt már vele valaki? Lakatos vagyok, nagyon kéne a munka.
Hivta már valaki ezt a lóistálós melót? Itt vagyok Frankfurtba de már alig van pénzem és e-mailcím pedig nincs a hirdetésben, beszélt már vele valaki? Lakatos vagyok, nagyon kéne a munka.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Adika
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 6 hónapja #4349
Írta: Adika
Adika válaszolt a következő témában: Frankfurti állás azonnal?
engem is érdekelne bár én még budapesten vok!!vajon kell nyelvtudás?
- Tassy
- Témaindító
- Látogató
13 éve 6 hónapja #4354
Tassy válaszolt a következő témában: Frankfurti állás azonnal?
En nem tudom felhivni mert egy filler nincs mar a telefonomon, Adika vagy barki aki feltudna hivni es egy emailcimet szerezne, orok hala ha valaki tud segiteni. Nagyon fontos lenne, koszonom.
- Tassy
- Témaindító
- Látogató
13 éve 6 hónapja #4374
Tassy válaszolt a következő témában: Frankfurti állás azonnal?
Segítsetek, tényleg senki nem hivta fel??? Kolcsonkernek egy kis penzt, hogy felhívhassam ha biztos lenne értelme de gyanus a hirdetés, annyi mindenkit keresenek. Pedig itt vagyok, egy órán belül ott lehetmnék.
- eras72
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 22
13 éve 6 hónapja #4380
Írta: eras72
eras72 válaszolt a következő témában: Frankfurti állás azonnal?
Szia !
Rá mész a hirdetésre , ott a nevére kattintasz !Meglátod ott az email-címe !Remélem tudtam segíteni --
Erika
Rá mész a hirdetésre , ott a nevére kattintasz !Meglátod ott az email-címe !Remélem tudtam segíteni --
Erika
- Andycska
- Látogató
13 éve 6 hónapja #4381
Írta: Andycska
Andycska válaszolt a következő témában: Frankfurti állás azonnal?
Sziasztok!
Mi ma felhívtuk és azt mondták hogy most megy ki egy csapat vasárnap.Utánna legközelebb egy hónap múlva indulnak.1000 eurot adnak.Szállást intézik(reméljük nem konténerben) és a kajáért sem kell fizetni.Egyedül a kiutazást kell magunknak állni.Azt mondta a pali hogy írni kell egy önéletrajzot és a megadott e mail címre el kell küldeni.Nem hangzik rosszul,reméljük nem átverés.
Mi ma felhívtuk és azt mondták hogy most megy ki egy csapat vasárnap.Utánna legközelebb egy hónap múlva indulnak.1000 eurot adnak.Szállást intézik(reméljük nem konténerben) és a kajáért sem kell fizetni.Egyedül a kiutazást kell magunknak állni.Azt mondta a pali hogy írni kell egy önéletrajzot és a megadott e mail címre el kell küldeni.Nem hangzik rosszul,reméljük nem átverés.