Perso plus információkérés
- abc
- Témaindító
- Látogató
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
hat en semmifele Perso Plust nem talaltam sem a google-ban sem a
magyar ceges indexen. Ha közvetitö ceg volt, holnap mar lehet,
hogy nem is letezik
Ha van munkaszerzödesed (nem tudom, mert nem ismerem a magyar
törvenyeket, ha vannak) akkor a munkaügyi birosaghoz fordulnek,
de ezt jobban tudjak azok akik ismerik a nagy Pannon helyzetet.
Mahlzeit, Decotext es a többi jogi szakertök......................
Sajnalom ,hogy igy törtent, mert nalunk is dolgoznak ablakosok, csak nalunk
mint nemet munkavallalo.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
- abc
- Témaindító
- Látogató
Bemásoltam a linket,ők azok.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Én annyit szerettem volna,ha megmondjátok,hogy hova fordulhatnék,milyen hatósághoz. Köszönöm Kun György
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Gyuri!abc írta: Szia! Köszönöm a választ,de a PersoPlus,tényleg létezik,és Landshutban,nem akarom kiírni a vezetők nevét,mert hátha bajba kerülök.Engem egy Magyar származású,emberke vitt ki,akit még a tini időkből ismerek,ő alkalmazottja a Persónak.Teljesen hivatalossan dolgoztam,adó,egészségbiztósítási kártya meg ami kell.A bérszámfejtés az vicc amit küldtek,és azt szeretném átnézetni,mert kb 1200 E -val lehúztak.A szerződésben amit aláírtam,300 E szállás van,én fizettem 640E-t,és ezeket utólag,mikor a fizetést kellet volna kapnom,de akkor sem akptam azt az összeget,ami az átutaláshoz volt írva,már ott is 160E-val kevesebbet,és a kérdésemre az volt a válasz,hogy még ennyi kelett a szálláshoz,mert a szállásadó,utközben megválltoztatta a dijat,és utólag felemelte,300/fő-ről,480/főre.Ez már itt inkorrekt,mert a munkavállalónak ahoz semmi köze,az aláírta a 300E-t.A fentmaradó összeg a Perso kálója,nem a miénk.www.stadtbranchenbuch.com/landshut/5194010.html Bemásoltam a linket,ők azok.Én annyit szerettem volna,ha megmondjátok,hogy hova fordulhatnék,milyen hatósághoz. Köszönöm Kun György
Ha nincs jogi biztositásod akkor nem sokat tudsz tenni, de még azzal is nehezen! A lakbéred is stimmelhet, ha nincs a bérszerződésedben benne, hogy rezsivel 300€/fő! Ennek a 160 eurós külön levonásnak azonban szerepelnie kell a bérpapiron, mint külön terhelés! (Az meg jogos lehet, hogy a bérbeadó felemelte a lakbért, s ezt a munkaadó rádterheli!) Akkor is ha ők egymás között először 300 euróba egyeztek meg! Nem tudom, hogy hol van itt a számolásodban 1200 euróval kevesebb, de a 480€/Fő plusz 160€ rezsi az pontosan 640€ az korrekt összegszerűen, de meglehetősen magasnak tűnik. (Mi egy komplett lakásért 700 eurót fizetünk havonta, rezsielőleggel, s ez 78 négyzetméter, s mi vagyunk a főbérlők!) Szóval jó borsos árú a lakhelyed de igy sem jön ki az 1200€. Az a gyanúm, hogy téged egy bruttó összegre vettek fel és a járulékok levonása után maradt annyi amennyi! Igy aztán ha, pl a legrosszabb 5. adócsoportban vagy, könnyen lehet, hogy minden levonással (lakbér, rezsi is) még csak 30%-40% sem marad a bruttó béredből! Ezért tünik neked úgy hogy "lehúztak".
Előttem már kezdettől fogva nagy titok volt, hogy hogy az istenben tudtok mindig ilyen link cégeket kifogni? Nekem az a gyanúm, hogy itt nem a cégek a hibásak, hanem valahol a munkavállaló követ el valamilyen oroszlán hibát, aminek hasonló dolgok a következményei! Mi, a nejemmel 1989-óta vagyunk itt kint. Nekem 4 neki 3 különböző munkahelye volt, (ez összesen hét különböző cég) de soha nem volt hasonló esetünk. Mindig korrekt volt az elszámolás, mindig a szerződés szerint dolgokat kaptuk és fizettük! Hogy az istenben tudtok kifogni mindig ilyen munkaadókat?? Nem vagytok túl naivak, vagy figyelmetlenek??
DCT
- abc
- Témaindító
- Látogató