Újra itt és újra Hittel és erővel tele. Amikor azt éreztem, hogy nincs más út csak Haza akkor jött valami hihetetlen dolog, egy új esély. Remény, amely már annál is több. Hittem magamban és nem hallgattam senkire csak a Jóistenre és benne bíztam és magamban.

Amikor úgy érzed már nincs remény, akkor higgy leginkább abban, hogy eljöhet a nagy változás az életedben amikor kapsz valahonnan egy lehetőséget, hogy az addigi életeden gyökeresen változtass. Nem magadon, az életeden. Mert légy hű mindig önmagadhoz, bárhová is sodor az élet, bármilyen sikeres is vagy, valahonnan elindultál és valahová tartasz.

Amikor “lent” vagy és nincs munkád, úgy érzed egyedül vagy, úgy érzed, hogy mindenki ellened van és még talán az igazságtalanság is utolér. Akkor ne add fel! Mert lesz megoldás. Idő kell és türelem. Nem utolsó sorban Hit, ami Karácsony közeledtével még erősebben fellángol, de égjen bennünk az év minden napján, mert szükségünk van rá. Én újra itt vagyok és nem adom fel. Tudom, hogy vannak mellettem és Melletted, Önök mellett. Többen mint néha gondolnánk.

Sokan most külföldön vannak és Családjuk nélkül kell a Karácsonyt tölteniük. Tudom, nem könnyű, de hadd idézzem a Családom szavait: “Nálunk akkor van Karácsony, ha együtt vagyunk…”

Kívánok Mindenkinek Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt! Az új évre pedig Békét, Szeretetet és Egészséget…