Bemutatná magát, cégét illetve szolgáltatását néhány mondatban?
Vállalkozásunk az elsők között alakult, és átfogó szolgáltatást nyújt újonnan alapítandó és meglévő németországi társas vállalkozások, valamint egyéni munkavállalók számára. Tevékenységeink között megtalálhatók mind a vállalkozások mind pedig a magánszemélyekszámára elengedhetetlenül fontos igénybe vehető szolgáltatások. Müncheni és budapesti irodánk, induló illetve már meglévő cégek, munkavállalók számára nyújt segítséget a németországi ügyintézések lebonyolításában.

Mondana néhány szót a kezdetekről és arról, hogy most hol tart a cég?
Minden kezdet nehéz, számunkra sem volt ez másként. A meglévő kapcsolatok mellett, a továbbiak kiépítése és az ügyintézési menetek gördülékennyé tétele, sok munka és befektetés árán érte el a jelenlegi szinvonalát. Napjainkban a Németcéginfó már kiemelkedő kapcsolati rendszerrel, és két országban is biztos infrastruktúrával rendelkezik.

Kik veszik igénybe jellemzően a cég szolgáltatásait?
Mindenekelőtt vállalkozni vágyók, vagy már magyar vállalkozással rendelkezők és terjeszkedni kívánók vannak többségben. De meg kell említeni, hogy igen népszerű a családi támogatások igénylésével kapcsolatos megkeresés, úgy a vállalkozók mind pedig a magánszemélyek részéről is, ezen felül nem hanyagolhatóak el a jogi és adótanácsadásra jelentkezők száma sem.

Mit gondol miért Önöket választották illetve választják ismételten ügyfeleik?
Úgy gondolom, hogy átfogó és sokrétű szolgáltatásunk igen impozáns. Biztos nemzetközi jogi hátterünk pedig tovább erősíti hitelességünket, naprakészségünket. Ügyfeleinknek mindig nyitva áll az ajtónk, nincs olyan kérdés, amivel ne fordulhatnának hozzánk és, amelyre ne nyújtanánk megoldást számukra.

Májustól feltehetőleg megnövekedett a kivándorlók és Németországban munkát keresők száma. Készültek-e és mivel ebből az alkalomból?
Azt kell mondjam az érdeklődések száma megnövekedett az utóbbi hónapokban, nem csak a németországi cégalapítás, hanem más szolgáltatásaink iránt is. A németcéginfó csapata mindig arra törekszik, hogy a magas minőség és megbízhatóság mellett, kedvezményes árakat tudjon ügyfeleinek nyújtani.

Mit ajánlana a Németországba készülőknek?
Legfontosabbnak tartom a megfelelő tájékozódást, az információk pontosításást egy döntés meghozatala előtt. Nem szabad elhamarkodottan cselekedni. Nagyon sok téves információ kering akár az interneten is. Továbbá a megfelelő nyelvismeret is nélkülözhetetlen.

Miilyen terveik vannak a jövőre nézve?
Terveink közt szerepel többek között a szolgáltatásaink kibővítése munkaerő kölcsönzés, és munkaközvetítés területére is.

Te is megosztanád egy interjúban németországi vállalkozásod történetét, eredményeit? Itt léphetsz kapcsolatba velünk.

Irány Németország! A németországi magyar portál.