Házasságkötés Németországban
- frank111
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 1
Amúgy merre vagy itt Németországban?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- eras72
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 22
Darmstadtban vagyok, és Ti?
Erika
- VAnna
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Anna
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
A topic elso oldalan le van irva a menete, nem fog tetszeni.VAnna írta: Tud nekem segiteni valaki abban,hogy ha a párom is és én is magyar állampolgárok vagyunk,akkor mire van szükség ahhoz,hogy Németországban házasságot köthessünk?Jó lett volna itthon elrendezni,tudom,de nagyon sürget minket az idő,és valószínüleg már csak Hamburgban lesz erre lehetőségünk.Előre is köszönöm az információkat.
Anna
Sokkal olcsobb es gyorsabb ha meg most bejelentkeztek Mo.-on egy anyakonyvezetonel, kertek egy idopontot. (min 4 hettel elotte kell) Majd hazautaztok es megcsinaljatok. Kevesebb ugyintezes..
A csaladi adokedvezmenyen meg nem kell aggodni, ha dec. 31-ig hazassagot kottok, akkor a teljes adoevre jar a csaladi adokedvezmeny. ( a nemetek ezert hazasodnak decemberben foleg es nem nyaron:) ) Legfeljebb jovore igenylitek vissza a tulfizetest.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ezt inkább kihagynám! Ha meg semmiképpen nem Mo.-on akartok házasodni, akkor jobb Dánia. Ott meg van akár 1-2 nap alatt, érvényes mindenhol (EU), s össz már kb. 580€-tól minden dokumentummal! >> LINK << Itt minden infó meg van!VAnna írta: Tud nekem segiteni valaki abban,hogy ha a párom is és én is magyar állampolgárok vagyunk,akkor mire van szükség ahhoz,hogy Németországban házasságot köthessünk?Jó lett volna itthon elrendezni,tudom,de nagyon sürget minket az idő,és valószínüleg már csak Hamburgban lesz erre lehetőségünk.Előre is köszönöm az információkat.Anna
Igy megy! <<
DCT
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Nem lenne szükseg ilyen kerdeseket feltenni, amennyiben korrektülNagyon köszönjük!
Amúgy merre vagy itt Németországban?
ki lenne töltve a " Profilom" oldal.
Vagy?
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!