Családi pótlék Magyarországon
- sziblanka
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
11 éve 3 hete #34392
Írta: sziblanka
Családi pótlék Magyarországon téma létrehozva sziblanka által
Sziasztok!
Nekem fordított a helyzetem a nagy átlagéhoz képest: mi Németországból megyünk vissza Budapestre és emiatt vissza kell helyeztetnük a családi pótlékot Magyarországra. Tudna ebben valaki segíteni, hogy ezt Németországban (azon belül Münchenben) hol, kinél és hogyan kell intézni?
Előre is nagyon köszönöm!
Nekem fordított a helyzetem a nagy átlagéhoz képest: mi Németországból megyünk vissza Budapestre és emiatt vissza kell helyeztetnük a családi pótlékot Magyarországra. Tudna ebben valaki segíteni, hogy ezt Németországban (azon belül Münchenben) hol, kinél és hogyan kell intézni?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
11 éve 3 hete #34401
Írta: DECOTEXT
Tudtommal a kijövők itt intézik (rendszerint postán), nektek meg otthon kell ezt tenni!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Családi pótlék Magyarországon
sziblanka írta: Nekem fordított a helyzetem a nagy átlagéhoz képest: mi Németországból megyünk vissza Budapestre és emiatt vissza kell helyeztetnük a családi pótlékot Magyarországra. Tudna ebben valaki segíteni, hogy ezt Németországban (azon belül Münchenben) hol, kinél és hogyan kell intézni?
Tudtommal a kijövők itt intézik (rendszerint postán), nektek meg otthon kell ezt tenni!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!