Anyatej leadás
- porcica85
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
11 éve 2 hónapja #33440
Írta: porcica85
Anyatej leadás téma létrehozva porcica85 által
Sziasztok, nem láttam, hogy van-e már ilyen téma indítva. Szeretném megtudni, hogy Németországban van-e rá lehetőség, és ha igen hogyan működik, mit érdemes tudni. Én Schleusingenbe fogok költözni 1 hónap múlva és szeretném ott folytatni. Előre is köszi a segítséget!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #33441
Írta: DECOTEXT
Ahogy olvasom inkább a leadás megy, mint az eladás, de az üzlet sem lehetetlen!
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Anyatej leadás
porcica85 írta: Sziasztok, nem láttam, hogy van-e már ilyen téma indítva. Szeretném megtudni, hogy Németországban van-e rá lehetőség, és ha igen hogyan működik, mit érdemes tudni. Én Schleusingenbe fogok költözni 1 hónap múlva és szeretném ott folytatni. Előre is köszi a segítséget!
Ahogy olvasom inkább a leadás megy, mint az eladás, de az üzlet sem lehetetlen!
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, porcica85
- porcica85
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
11 éve 1 hónapja #33563
Írta: porcica85
porcica85 válaszolt a következő témában: Anyatej leadás
Köszönöm a linkeket
Amúgy itthon sem épp nagy üzlet és sok vele a vesződség...de megéri a TUDAT, hogy iciri piciri Babák kapják, hogy fejlődhessenek, gyarapodjanak
Én pl napi 3-4 órát fejek és így is max napi fél liter amit le tudok adni. (1800 Ft/liter...és ennyi volt majdnem 30 éve is). De abból sok sok kisbaba jól lakik
Annyi összejön belőle, amit célként kitűztem, hogy az őssejt levétel havi részletét ebből fizessük
Amúgy itthon sem épp nagy üzlet és sok vele a vesződség...de megéri a TUDAT, hogy iciri piciri Babák kapják, hogy fejlődhessenek, gyarapodjanak
Én pl napi 3-4 órát fejek és így is max napi fél liter amit le tudok adni. (1800 Ft/liter...és ennyi volt majdnem 30 éve is). De abból sok sok kisbaba jól lakik
Annyi összejön belőle, amit célként kitűztem, hogy az őssejt levétel havi részletét ebből fizessük