Orvos keresés
- beatrix0623
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 23
13 éve 9 hónapja #3265
Írta: beatrix0623
Orvos keresés téma létrehozva beatrix0623 által
Sziasztok,
Magyar sebész vagy esetleg börgyogyász (anyajegy miatt)orvost keresnék Donauwörth,Ingolstadt,Neuburg an der donau vonzás körzetébe vagy még esetleg Ausburgba.
Köszönöm
Beatrix
Magyar sebész vagy esetleg börgyogyász (anyajegy miatt)orvost keresnék Donauwörth,Ingolstadt,Neuburg an der donau vonzás körzetébe vagy még esetleg Ausburgba.
Köszönöm
Beatrix
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
13 éve 9 hónapja #3267
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Orvos keresés
Szia!
Thüringiaban nem jo? Mert ott tudok. De anyajegy miatt altalaban olyan börgyogyasz jo, aki operal is.
Nem tudom, melyik tartomany, ahol keresel?
szia:
Eva
Thüringiaban nem jo? Mert ott tudok. De anyajegy miatt altalaban olyan börgyogyasz jo, aki operal is.
Nem tudom, melyik tartomany, ahol keresel?
szia:
Eva
- Eva10
- Látogató
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3269
Szia!
Megneztem, ez Bajororszag. Nem talaltam sem magyarul beszelö börgyogyaszt, sem sebeszt. De anyajegy miatt mindenkeppen kell a börgyogyasz.
Ha ott szeretnel, akkor sajnos vegig kell nezni a nevsort, van-e magyar nev, es meg akkor is lehet, hogy csak a ferje magyar.
Itt tudsz keresni:
Itt az arztsuche pontnal
keresel: Haut und Geschlechtskrankheiten (börgyögyaszat), illetve Chirurgie (sebeszet). Szakorvost -Facharzt -keresel. Be lehet allitani az idegen nyelvet is, de nem talaltam magyarul beszelöt. De ha beirod a varost, kiadja mind, vegig nezheted.
szia:
Eva
Megneztem, ez Bajororszag. Nem talaltam sem magyarul beszelö börgyogyaszt, sem sebeszt. De anyajegy miatt mindenkeppen kell a börgyogyasz.
Ha ott szeretnel, akkor sajnos vegig kell nezni a nevsort, van-e magyar nev, es meg akkor is lehet, hogy csak a ferje magyar.
Itt tudsz keresni:
www.kvb.de
keresel: Haut und Geschlechtskrankheiten (börgyögyaszat), illetve Chirurgie (sebeszet). Szakorvost -Facharzt -keresel. Be lehet allitani az idegen nyelvet is, de nem talaltam magyarul beszelöt. De ha beirod a varost, kiadja mind, vegig nezheted.
szia:
Eva
- beatrix0623
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
13 éve 9 hónapja #3272
beatrix0623 válaszolt a következő témában: Orvos keresés
Szia Eva,
Köszönöm a segitséget mindenképpen körül nézzek.Vagy esetleg keresek valakit aki tudna nekem tolmálcsolni itt a környéken.
Mégegyszer köszönöm
Beatrix
Köszönöm a segitséget mindenképpen körül nézzek.Vagy esetleg keresek valakit aki tudna nekem tolmálcsolni itt a környéken.
Mégegyszer köszönöm
Beatrix
- Eva10
- Látogató
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3275
Szia!
Most volt időm, megnéztem neked, Őt találtam:
Sok sikert:
Eva
Most volt időm, megnéztem neked, Őt találtam:
http://goo.gl/irqrf
Eva
- beatrix0623
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
13 éve 9 hónapja #3276
beatrix0623 válaszolt a következő témában: Orvos keresés
Szia,
Mégegyszer köszönöm a keresést pont a héten megyünk arra felé így megtuduk vele beszélni egy idöpontot.
minden jot neked
Beatrix
Mégegyszer köszönöm a keresést pont a héten megyünk arra felé így megtuduk vele beszélni egy idöpontot.
minden jot neked
Beatrix