Egészségügyi kiskönyv
- kelemen73
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 24
Ma voltam állásinterjún egy frankfurti mekiben és februárban már kezdhetek is dolgozni. A felvételiztető hölgy kérte, hogy vigyek magammal az első munkanapon egy "Gesundheitstausweiß"-t (legalábbis remélem hogy ezt mondta ). Az lennek a kérdésem, hogy ezt hol tudom beszerezni? És mire készüljek, ha megyek csináltatni?
A segítséget előre is köszönöm.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
Németül Gesundheitszeugnis-nak nevezik.
Pénzbe kerül, meg egy kis időbe.
Sok szerencsét. (Egy volt "Mekis")
Maya
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 45
kelemen73 írta: Sziasztok!
Ma voltam állásinterjún egy frankfurti mekiben és februárban már kezdhetek is dolgozni. A felvételiztető hölgy kérte, hogy vigyek magammal az első munkanapon egy "Gesundheitstausweiß"-t (legalábbis remélem hogy ezt mondta ). Az lennek a kérdésem, hogy ezt hol tudom beszerezni? És mire készüljek, ha megyek csináltatni?
A segítséget előre is köszönöm.
Halihó..
na mesélj hogy ment? Milyen nyelvi szinten vagy? Milyen munka körbe sikerült... miket ígértek?.. epekedve várjuk válaszod! Legalábbis én!
- kelemen73
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 24
Épp most írtam pár sort erről a McDonalds-os fórumra. És feltettem néhány kérdést Maya-nak.
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 96
kisne írta: velem háll istennek minden rendben. Mindenkinek ilyen munkát és munkatársakat ajánlok, mert ahol jo a légkőr az dupla haszon
Szia Terézia,
rég hallottam én is Rólad, örülök, hogy jól vagy, és még mindig imádom a hozzáállásodat és az életszemléletedet! Sokszor adsz szerintem erőt másoknak is itt a fórumon, először a kezdéshez aztán a folytatáshoz! Nem nyavalyogni kell, ha valami nem tetszik M.o-on, hanem lépni.
üdv.
Lizy
- mufurc60
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Köszi:Marika!