Kutyaharapás esetén

Több
8 éve 9 hónapja #39344 Írta: kenguru
Kutyaharapás esetén téma létrehozva kenguru által

Engem ert egy "baleset" bicajjal, es sokat tanultam belöle. Kölnben a Domnal toltam a zebran, mint ahogy elö van irva. Egy porazon vezetett szembe jövö kutya gondolom megijedt a kerektöl, elkapta a labszaram es csontig vajta a fogat. Majd mintha misem törtent volna ment tovabb. A gazdaja is. En verezve-majdnem üvöltve a fajdalomtol lepni nem tudtam. A zebra tele volt emberrel. Utana nyultam a kutyas utan, hogy meg akarom kapni a kutya oltasi papirjat. Ö el akart menni, utobb kiderült miert.

A rendörseg hamarabb kint volt mint a mentö, valamiert a bringas az utolso akit megkerdeznek mi hogyan törtent. Engem a korhazban kerdeztek ki, de akkor szerintük mar eldöntött volt hogy NEM kutya harapott meg :wasntme: (aki a vilag legbekesebb kutyajakent jött ki a riport szerint, csakhogy zart kertben),hanem valahol elvagodtam a bicajjal es rajuk akarom kenni. Mivel tarsasag volt, mar szemtanujuk is volt ra. Az orvosi papirjaim utan ugyanez a csoport mar egy oriasi termetü kutyara emlekezett ami belem kapott es utana elfutott. Az en szemtanum sajnos elüldöztek, a mentöbe teve elveszitettem :hyper: . Amit tanultam, ha barmi baleset törtenik, a szemtanu nagyon fontos :wait: !! A vegen meg engem akartak zaklatasert beperelni! Mert egyes bringasok olyan megbizhatatlanok. Na, azota kerülöm a kutyakat, gyalog is... akkor is ha mosolyog ram. Ök is bekesnek tünnek de hat tapasztalat.

Erdekes hogy Magyarorszagon egyetlen kutya nem harapott meg, pedig ott aztan vicsorognak rad ezerrel ha elmesz mellettük meg a dobhartyad belereped ugy ugatnak rad. De legalabb szamitasz ra hogy beled eresztheti a hatalmasra megnött metszöfogait es kikerülöd messzire vagy megallsz!

Egy baratomat mult heten harapta meg egy kutya Köln mellett, a hatarban. Bekesen beszelgetett a gazdajaval, kezet sem nyujtott neki direkt, majd hatat forditott hogy beszall a kocsiba, es a kedves nemetjuhasz kutyuska anyuci babaja :evil: haromszor beleharapott a lababa. Anyuci pedig ködde valt gyorsan a kuyaval. A rendörseg körözi, szinten az oltasi papirok felmutatasa miatt na es felelösseg vallalas... Tanu ott nincs, ugyhogy veszett ügy az is. A rendörseg tulajdonkeppen semmit nem tesz, kertek a sracot hogy ha megint meglatja a kutyaval a nöt akkor szoljon nekik es kimennek, kerdöre vonjak. Magyarul nem hisznek a sztoriban. Megoldas, azonnal vedöoltas a megharapottnak, nehogy baja legyen.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
6 éve 2 hónapja - 6 éve 2 hónapja #40285 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Kutyaharapás esetén

Nem kell félni, Németországban kötelező minden oltás az ebeknek (is), s ha nem erdei róka, vagy borz harapott meg, akkor semmi gond, nem lesz semmi bajod!

Itt kell még megjegyeznem, hogy soha nem a kutya a hibás, hanem az akit megharapott az eb! Mindig valamilyen hibás viselkedés az, ami kiváltja a kutyák agresszivitását!

Jegyzet: 1956-os születésű vagyok és mindig volt kutyánk (most sajnos nincs) Egyszer (1x) harapot
meg engem is egy drótszőrű foxi, gyerekkoromban, mert ki volt kötve és véletlenűl beléptem a láncal
határolt körbe. Abba a pillanatban rácsapott a lábamra és szétcincálta a gatyám is én meg bőgtem!
( 6 éves voltam és apámtól meg jött a pofon, hogy hogyan képzelem azt, hogy a kutya területére lépek!)

Jó iskola volt! Azóta Mo.-on még postásként is be tudtam menni mindenhova! Soha egy harapás!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!