Olcsó albérletek hírlevél
- nyuszomuszo
- Látogató
12 éve 9 hónapja #12932
Írta: nyuszomuszo
nyuszomuszo válaszolt a következő témában: Olcsó albérletek hírlevél
Az nem tudom hogy csináltam hogy dec 27.-én leiratkoztam,mert gép közelébe sem voltam!! Na nem baj majd a freemail-re remélem már fog érkezni!!!
Téma zárolva.
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 9 hónapja #12933
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Olcsó albérletek hírlevél
Nem Te, lacko iratkozott le. Hasonló problémákkal keressetek privátban a jövőben. Köszi
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Téma zárolva.
- salamina
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
12 éve 9 hónapja #12945
Írta: salamina
Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, éld át a fájdalmaimat, az örömeimet... Tedd meg a lépéseket, amelyeket Én megtettem és botladozz meg minden kőben, amelyekben Én megbotoltam... S mindegyik botlás után állj fel és menj...
salamina válaszolt a következő témában: Olcsó albérletek hírlevél
Szia Gergoo!
Közel egy éve olvaslak benneteket,nagyon sok fontos információra tettem szert általatok amit most mindenkinek megköszönök.
Végre sikerült állást találnom,30-án utazok Traunsteinbe. Három hónapig ingyen nővérszállón lehetek így májustól kell lakást bérelnem. Feliratkoztam Müncheni hírlevélre de nem tudom jó-e így? Természetesen nem ott szeretnék lakni de úgy gondoltam Traunstein még a vonzáskörzetében van.Természetesen nagy rá az esély,hogy tévedek ez esetben kérlek igazíts ki és mond meg nekem,hova iratkozzam fel.
Előre is köszönöm: Éva
Közel egy éve olvaslak benneteket,nagyon sok fontos információra tettem szert általatok amit most mindenkinek megköszönök.
Végre sikerült állást találnom,30-án utazok Traunsteinbe. Három hónapig ingyen nővérszállón lehetek így májustól kell lakást bérelnem. Feliratkoztam Müncheni hírlevélre de nem tudom jó-e így? Természetesen nem ott szeretnék lakni de úgy gondoltam Traunstein még a vonzáskörzetében van.Természetesen nagy rá az esély,hogy tévedek ez esetben kérlek igazíts ki és mond meg nekem,hova iratkozzam fel.
Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, éld át a fájdalmaimat, az örömeimet... Tedd meg a lépéseket, amelyeket Én megtettem és botladozz meg minden kőben, amelyekben Én megbotoltam... S mindegyik botlás után állj fel és menj...
Téma zárolva.
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #12954
Írta: Gergoo
Nem hiszem, hogy a müncheni hírlevélen lenne traunsteini albérlet. Javasolni azt tudom, hogy keress rá az általunk használt Albérletkeresőben.
Én most rákerestem, 25 hirdetést dobott átlagosan 500-700 lakbérrel.
Gergoo válaszolt a következő témában: Olcsó albérletek hírlevél
Szia Éva,salamina írta: Végre sikerült állást találnom,30-án utazok Traunsteinbe. Három hónapig ingyen nővérszállón lehetek így májustól kell lakást bérelnem. Feliratkoztam Müncheni hírlevélre de nem tudom jó-e így? Természetesen nem ott szeretnék lakni de úgy gondoltam Traunstein még a vonzáskörzetében van.Természetesen nagy rá az esély,hogy tévedek ez esetben kérlek igazíts ki és mond meg nekem,hova iratkozzam fel.
Nem hiszem, hogy a müncheni hírlevélen lenne traunsteini albérlet. Javasolni azt tudom, hogy keress rá az általunk használt Albérletkeresőben.
Én most rákerestem, 25 hirdetést dobott átlagosan 500-700 lakbérrel.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: salamina
Téma zárolva.
- gyongyi64