Akasztófa játék
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 11 hónapja - 13 éve 11 hónapja #2537
Írta: Gergoo
Akasztófa játék téma létrehozva Gergoo által
Sziasztok,
Elkészült a saját elképzelésű akasztófa játékunk amivel a nyelvet tanulók, játékosan tanulhatnak német szavakat. Eredetileg úgy terveztük, hogy majd a "Mikulás hozza" a felhasználóknak de sajnos már nem fért a puttonyába de azt gondolom jobb későn mint soha.
Így kérlek fogadjátok szeretettel Tőlünk karácsonyra és használjátok ha unatkoztok de különösen ha tanuljátok a nyelvet. Bővítsétek a megfejtendő szavakat is a beküldési form használatával.
Köszönjük
Jó szórakozást és tanulást!
Elkészült a saját elképzelésű akasztófa játékunk amivel a nyelvet tanulók, játékosan tanulhatnak német szavakat. Eredetileg úgy terveztük, hogy majd a "Mikulás hozza" a felhasználóknak de sajnos már nem fért a puttonyába de azt gondolom jobb későn mint soha.
Így kérlek fogadjátok szeretettel Tőlünk karácsonyra és használjátok ha unatkoztok de különösen ha tanuljátok a nyelvet. Bővítsétek a megfejtendő szavakat is a beküldési form használatával.
Köszönjük
Jó szórakozást és tanulást!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: eras72, Tomek
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- eras72
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 22
13 éve 11 hónapja #2543
Írta: eras72
eras72 válaszolt a következő témában: Akasztófa játék
Nagyon szép ,hogy erre is gondoltatok !Én majdnem fel akasztottam magam ,de meg menekültem hurrráááá-:)Köszönöm a lelkes játékot!!!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!