Az első szabad németországi munkavállaló

Több
13 éve 3 hónapja - 13 éve 3 hete #2641 Írta: Gergoo
Az első szabad németországi munkavállaló téma létrehozva Gergoo által

Sziasztok,
Keresünk két olyan személyt akik 2011 május elseje után biztos, hogy adószámot igényelnek majd Németországban és Magyarországról első alkalommal indulnának tehát még soha egy percet sem tartózkodtak kint munkavállalási céllal.
Elképzelésünk szerint egy németül jól beszélő és németül alig vagy egyáltalán nem beszélőnek biztosítanánk a kiutazását illetve segítenénk tolmácsolással ha nagyon nem megy valami. ;) Ha érdekel az ajánlat az oldal alján található Kapcsolat menün keresztül jelentkezhetsz.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Pomi, Charlie77, falvis
Téma zárolva.
Több
13 éve 3 hete #3413 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Az első szabad németországi munkavállaló

Nagyon sokan, több mint százan jelentkeztetek, köszönjük. A németül alig vagy egyáltalán nem beszélő jelentkezők közül Endrével már mindent megbeszéltünk így most már csak egy németül jól beszélőt keresünk, elsősorban olyat akinek célja München lenne de más úticél is megfelelő lenne mert akkor keresnénk a többi jelentkező közül egy az úticéljához közeli "párt".
Szóval, ne adja fel aki már jelentkezett, sőt jelentkezhettek még nyugodtan hiszen majd két hónap van még az indulásig, bármi változhat. ;)
Téma zárolva.