Citromail, yahoo felfüggesztve!

Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #4102 Írta: Gergoo
Citromail, yahoo felfüggesztve! téma létrehozva Gergoo által

Sziasztok!
Többen jeleztétek, hogy citromail és yahoo e-mail címekre nem mennek ki az értesítők, regisztrációs megerősítő e-mailjeink. Napok óta próbálgatjuk spam beállításaikat. Eredménytelenül. Amíg nem sikerül ezt az állapotot megszüntetni, a fenti e-mail szolgáltatóktól származó címekkel tiltjuk a regisztrációt, kérlek Titeket addig egyéb, lehetőleg gmail címről regisztráljatok.
Fontos!!! Aki regisztrált az elmúlt napokban kérem regisztráljon újra mert minden visszaigazolatlan regisztrációt (több százat) ebben a pillanatban töröltem. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérek mindenkitől, azoknak pedig akik ezekben a rendszerekben spam-nek jelölték meg az oldalról kapott levél küldőjét (minket) felhívnám a figyelmét, hogy jellemzően a hírlevelek alján (a mi hirlevelünkben is) van a leiratkozásra lehetőség, legközelebb azt használják ha nem akarnak több hirlevelet kapni valahonnan!
Akinek gondjai vannak ezekkel a címekkel, pl. nem kapja meg a feliratkozott topikok új hozzászólásairól az értesítőt annak javasoljuk, hogy itt illetve a Profilom menüben változtassák meg e-mail címüket.
Köszönjük
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #4187 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Citromail, yahoo felfüggesztve!

Sziasztok,
Azoknak akik jelezték az e-mail-es problémát, ismételten nagyon köszönjük a visszajelzést. A Yahoo-n tisztáztuk a dolgokat, beküldtük hírleveleinket megtekintésre, reméljük hamarosan visszajeleznek és újra engedélyezhetjük onnan is a regisztrációt. A citromail-el viszont az a helyzet, hogy meghatározatlan ideig fenntartjuk a tiltását.
Mint előző hozzászólásban is írtam lehetőleg gmail fiókkal regisztráljatok illetve azt adjátok meg a profilotokban. ;)
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #5350 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Citromail, yahoo felfüggesztve!

Sziasztok,
Röviden, az alábbi e-mail szolgáltatóktól letiltottam a regisztrációt:
freemail.hu
vipmail.hu
msn.com
index.hu
hotmail.com
citromail.hu
yahoo.com
facebook.com
indamail.hu
Sajnálom de meguntam, hogy naponta kellett levakarnom az oldalt minden féle "minőségi" feketelistákról amiket használnak ezek a szolgáltatók.
gmail fiókkal regisztráljatok illetve azt adjátok meg a profilotokban, mától nem foglalkozom a feketelistákkal, a fenti szolgáltatókhoz ne is várjatok e-mailt, hírlevelet illetve aktuális állásajánlatot.
gmail fiók regisztrálása itt
Itt változtathatod meg a jelenlegi e-mail címed a profilodban
Téma zárolva.