Fórum használata

Több
13 éve 11 hónapja - 13 éve 11 hónapja #536 Írta: Gergoo
Fórum használata téma létrehozva Gergoo által

Sziasztok,
Először is elnézést kérek mindazoktól akiket érint az alábbi változás és nem magánüzenetben jelzem feléjük. A főoldalon írt: "Ha hasznosnak ítéled az oldalt, lehetőséged szerint segítsd azzal a munkánkat, hogy visszatérő tagként az alábbi lehetőségek közül akár mindet kihasználva..." és a Használati feltételek-ben írt: "A fórumhozzászólások nem ösztönözhetik a többi felhasználót, hogy az oldalon biztosított levelezőrendszer kivételével kapcsolatba lépjenek bárkivel (pl. e-mailben, MSN-en vagy skype-on)." ellenére sokszor jelennek meg a fórumon ilyen hozzászólások. Ezeket a hozzászólásokat ma szerkesztem az e-mailcímeket eltávolítom. Természetesen lehetőséget biztosítunk a kapcsolatfelvételnek erre a módjára is, a mai naptól a regisztrációkor kötelezően megadott, az adatlapokon rejtett e-mailcím mellé lehetőség van egy tetszőleges e-mailcím publikálására az adatlapon. Ezt meg lehet tenni az: Adatlap/Szerkesztés/Adatlap frissítése/Kiegészítő adatok menüben.
Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk de egyben szeretnék mindenkit megkérni, hogy használjátok úgy a fórumot, ahogy annak igazán értelme van, mindenki hasznára. Köszönöm ;)

Irány Németország! A németországi magyar portál.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 10 hónapja #729 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Fórum használata

Sajnálom, hogy ismételten napirendi pont az e-mailcím de ha a nem túl sok hozzászólásra is csak az email-ezés folyik a háttérben, annak nem sok értelme van. Kerüljétek ezt az opciót ha lehet, hogy mindenki hasznára legyen a fórum. Köszönöm

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!