Vélemények az oldalról
- szabinacska
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 96
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Csak egy két megjegyzés: maga a tartalom szuper jó. Sok a téma, s nagyon kellemes a stilus. Itt még működik egy egészséges adminrendszer nem úgy mint más fórumon, ahol ha válemyénkülönbség van, megy az "anyázás"! CSAK IGY TOVÁBB!
I.Ami viszont fejlesztésre szurul szerintem, az maga a honlap struktúra! Engem speciel kissé idegesít, hogy a "friss témák" kattintása után (felül a Forum link alatt) a link nem a friss témákhoz vezet hanem a lap tetejére, és nekem állandóan alulra kell a scroll-al mennem!
II.Azt sem tartom túl jónak, hogy amikor beírunk nem azonnal hanem később jelenik meg a szöveg. (Az admin átnézi mielőtt bekerül?)
III. Nem találtam javitási lehetősget, de lehet, hogy csak béna vagyok! (Van ilyen?) vagy ha beküldtem az végleges? (Kár lenne, mert sokszor elütöm s javitanám a helyesírási hibáimat).S végül:
IV. Hiányolom a betütipus beállitását. Legalbb 3-4 tipus jó lenne. Times esetleg Courier News.
Persze ezek nagyon szubejektiv benyomások, de talán érdemes velük foglalkozni!
DCT
- dizel
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 28
Ja hat kerem a grafikusi igenyek:)
Az oldalhoz:
-Az attekinthetosegen, strukturaltsagon lehetne meg esetleg javitani szvsz., de hasznalhato az oldal. Talan nemi grafikai megoldas:)
-A beirasokon javithatna egy szimpla on-topic, off-topic valasztasi lehetoseg. Ha off-topic, akkor automatikusan kiszurkulhetne a beiras, igy elkulonulve az on-topicos hozzaszolasoktol. Attekinthetobb lenne a forum, mar ha hasznalnak a userek.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Sajnos ez elkerulhetetlen mint az esti filmek rendszeres megszakitasa reklamokkal.DECOTEXT írta:
I.Ami viszont fejlesztésre szurul szerintem, az maga a honlap struktúra! Engem speciel kissé idegesít, hogy a "friss témák" kattintása után (felül a Forum link alatt) a link nem a friss témákhoz vezet hanem a lap tetejére, és nekem állandóan alulra kell a scroll-al mennem!
Igen, igy van. Amint a hasznalt forummotor rendelkezni fog olyan opcioval, hogy bizonyos hozzaszolas felett azonnal megjelennek hozzaszolasok akkor sokkal gyorsabb lesz a kommunikacio.DECOTEXT írta:
II.Azt sem tartom túl jónak, hogy amikor beírunk nem azonnal hanem később jelenik meg a szöveg. (Az admin átnézi mielőtt bekerül?)
Erre lenne lehetoseg de kizarolag a fent emlitett lehetoseggel egyutt szeretnenk csak engedelyezni.DECOTEXT írta:
III. Nem találtam javitási lehetősget, de lehet, hogy csak béna vagyok! (Van ilyen?) vagy ha beküldtem az végleges? (Kár lenne, mert sokszor elütöm s javitanám a helyesírási hibáimat).S végül:
Sajnos ezt az opciot sem tamogatja a hasznalt forum motor.DECOTEXT írta:
IV. Hiányolom a betütipus beállitását. Legalbb 3-4 tipus jó lenne. Times esetleg Courier News.
Termeszetesen erdemes. Koszonjuk a kritikat. Az egyes pont kivetelevel remelhetoleg mindegyik elerheto lesz egyszer. Rajtunk nem mulik.DECOTEXT írta:
Persze ezek nagyon szubejektiv benyomások, de talán érdemes velük foglalkozni!