M1 TV stream betöltés

Több
14 éve 5 hónapja #76 Írta: Gergoo
M1 TV stream betöltés téma létrehozva Gergoo által

Többen jelezték, hogy a fejléc alatt a jobb felső sarokban nagyon zavaró a magától elinduló és lapváltáskor újratöltődő M1 online stream Internet Explorer használata esetén.
Sajnos hosszas keresgélés és tesztelés után sem találtam olyan megoldást (még) ami a leggyakoribb böngészők használatakor mindnél jól működne.
Az oldal Firefox böngészőre optimalizálódott de a problémás stream helyesen (nem indul el magától) működik még az Opera és Google Chrome böngészőkben is. Ezen böngészők használatával a probléma megoldásáig kiküszöbölhető ez a zavaró tényező.
Jelezték még MAC gépeken Safari böngészőnél ugyanezt a problémát ez sincs elfelejtve, amint van fejlemény itt jelzem majd. Addig is jó böngészést!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #149 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: M1 TV stream betöltés

Internet Explorer és Safari böngészőt használóknak már biztos feltűnt, hogy nem indul el magától az M1 stream. Sajnos megfelelő komponens hiányában kicsit át kellett szerveznem inkább az online csatornákat de remélem így is/még jobban tetszeni fog mindenkinek. Elég csak a modul eddigi helyén a képre kattintani vagy elérhető a Saját menü/ OnlineTV menüben. A megjelenő kép nagyobb lett, bővítettem a TVcsatornalistát, a képre duplán klikkelve teljes képernyőben is "élvezhető". Visszajelzések jöhetnek ide. Köszi

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • timike
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 5 hónapja #150 Írta: timike
timike válaszolt a következő témában: M1 TV stream betöltés

ez sokkal jobb igy szerintem is.
en mac-rol bongeszek safarival, es nagyon idegesito volt minden egyes katt utan a feljovo hibauzenet, hogy menjek a microsoft oldalara.
firefoxon is probaltam, de az meg nagyon lelassult a stream-ektol.
en szemely szerint nagyon orulok, hogy ezt fixaltad admin :)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!