Magán üzenet
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #8088
Írta: Gergoo
Magán üzenet téma létrehozva Gergoo által
Sziasztok,
Az új oldallal folyamatosan új funkciókat biztosítunk majd. A leginkább hiányolt magán üzenet küldés mától elérhető.
Kik használhatják?
VIP tagok (bármilyen regisztrált e-mail címmel)
Levelező tagok (50 fórum hozzászólás felett, kizárólag gmail.com e-mail címmel) magán üzenetben nálam jelezd ha szeretnéd használni.
Fizetős tagok (€10/hó, kizárólag gmail.com e-mail címmel) magán üzenetben nálam jelezd ha szeretnéd használni.
A rendszer továbbra sem használható arra, hogy terméket, szolgáltatást, más weboldalt reklámozz vele illetve e-mailcím, közösségi weboldal azonosító és chat szolgáltatás azonosítóját sem oszthatod meg rajta! Egyetlen célja, hogy itt az oldalon felvehesd másokkal a kapcsolatot privátban, erre a célra tökéletes, reméljük egyre többen fogjátok majd használni a közeljövőben.
Az új oldallal folyamatosan új funkciókat biztosítunk majd. A leginkább hiányolt magán üzenet küldés mától elérhető.
Kik használhatják?
VIP tagok (bármilyen regisztrált e-mail címmel)
Levelező tagok (50 fórum hozzászólás felett, kizárólag gmail.com e-mail címmel) magán üzenetben nálam jelezd ha szeretnéd használni.
Fizetős tagok (€10/hó, kizárólag gmail.com e-mail címmel) magán üzenetben nálam jelezd ha szeretnéd használni.
A rendszer továbbra sem használható arra, hogy terméket, szolgáltatást, más weboldalt reklámozz vele illetve e-mailcím, közösségi weboldal azonosító és chat szolgáltatás azonosítóját sem oszthatod meg rajta! Egyetlen célja, hogy itt az oldalon felvehesd másokkal a kapcsolatot privátban, erre a célra tökéletes, reméljük egyre többen fogjátok majd használni a közeljövőben.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: magyaranyuka
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #8089
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Magán üzenet
Szia!
Egy kerdes: ha van maganüzenetem, azt latom valahol, vagy csak ha külön megnezem? Celszerü lenne, ha valahol latni lehetne azonnal.
A spam: en ugy gondolom, ha valaki az oldalon mindenfele tovabbküldös es hasonlo dolgokat küld, en nem toleralnam. Hogy mit lehet csinalni, nem tudom, az iwiwen en az ilyen ismerüseimet letiltom. Elöször irok, hogy hagyjon ki ebböl, de masodjara letiltom. Az iwiw nem korlatozza ezeket, megkerdeztem.
szia:
Eva
Egy kerdes: ha van maganüzenetem, azt latom valahol, vagy csak ha külön megnezem? Celszerü lenne, ha valahol latni lehetne azonnal.
A spam: en ugy gondolom, ha valaki az oldalon mindenfele tovabbküldös es hasonlo dolgokat küld, en nem toleralnam. Hogy mit lehet csinalni, nem tudom, az iwiwen en az ilyen ismerüseimet letiltom. Elöször irok, hogy hagyjon ki ebböl, de masodjara letiltom. Az iwiw nem korlatozza ezeket, megkerdeztem.
szia:
Eva
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #8090
Gergoo válaszolt a következő témában: Magán üzenet
Az új üzenetek láthatók a fórum fejlécében
és beállítható, hogy az e-mail címedre értesítőt kapj ha új üzeneted érkezett. Ez az oka, hogy csak gmail.com címmel rendelkezők vehetik igénybe. Ha valaki spam-elne (reméljük nem lesz ilyen) letilthatod, hogy ne kapj tőle többet levelet.
és beállítható, hogy az e-mail címedre értesítőt kapj ha új üzeneted érkezett. Ez az oka, hogy csak gmail.com címmel rendelkezők vehetik igénybe. Ha valaki spam-elne (reméljük nem lesz ilyen) letilthatod, hogy ne kapj tőle többet levelet.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- Eva10
- Látogató
13 éve 1 hónapja #8097
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Magán üzenet
Szia Gergö!
Bocs, de hülye vagyok ehhez....magan üzenetet tudom, hogy csak VIP küldhet. De csak VIP-nek,vagy masnak is, csak a mas nem tud valaszolni?
köszönöm:
Eva
Bocs, de hülye vagyok ehhez....magan üzenetet tudom, hogy csak VIP küldhet. De csak VIP-nek,vagy masnak is, csak a mas nem tud valaszolni?
köszönöm:
Eva
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
13 éve 1 hónapja #8099
Mindenki tud üzenetet fogadni csak a küldés van korlátozva.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eva10
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
12 éve 11 hónapja #10071
Sziasztok,
2012 január 1-től 75 fórum hozzászólás lesz szükséges a levelező tagsághoz. Természetesen a gmail.com e-mail cím is változatlanul feltétel!
2012 január 1-től 75 fórum hozzászólás lesz szükséges a levelező tagsághoz. Természetesen a gmail.com e-mail cím is változatlanul feltétel!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső