Közvélemény
- Petya
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
15 éve 1 hete - 14 éve 9 hónapja #95
Írta: Petya
Közvélemény téma létrehozva Petya által
Kedves admin!
Megmernek eskudni, hogy a jelenlegi kozvelemenykutatast illetoen meg nem szavaztam. De "Már szavaztál!" uzenetet van a "Szavazok" gomb helyen. Valami hiba az oldalon, vagy hiba az en keszulekemben, esetleg megtudod nezni mikor is szavaztam? Lehet megis valamelyik este leultem a gep ele csak nem emlekszem?
Megmernek eskudni, hogy a jelenlegi kozvelemenykutatast illetoen meg nem szavaztam. De "Már szavaztál!" uzenetet van a "Szavazok" gomb helyen. Valami hiba az oldalon, vagy hiba az en keszulekemben, esetleg megtudod nezni mikor is szavaztam? Lehet megis valamelyik este leultem a gep ele csak nem emlekszem?
Téma zárolva.
- timike
- Látogató
15 éve 1 hete - 14 éve 9 hónapja #97
Írta: timike
timike válaszolt a következő témában: Közvélemény
az admin biztos jobban tudja, de nem lehet, hogy az IP-d alapjan mar szavazott valaki? marmint, valaki, akivel egy haztartasban elsz, szinten regisztralt es szavazott a sajat accountjaval... nemtom... csak egy otlet...
Téma zárolva.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
15 éve 1 hete - 14 éve 6 hónapja #115
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Közvélemény
Petya írta::
Adatbázisból talán kitudnám halászni de csak nem ilyen fontos ez. Más még nem jelzett hasonlót, szóval szerintem inkább rosszul emlékezhetsz.Kedves admin!
Irány Németország! A németországi magyar portál.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Téma zárolva.
- Petya
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
15 éve 11 órája - 14 éve 9 hónapja #152
Írta: Petya
Petya válaszolt a következő témában: Közvélemény
admin írta::
Lehetseges.Petya írta::
Adatbázisból talán kitudnám halászni de csak nem ilyen fontos ez. Más még nem jelzett hasonlót, szóval szerintem inkább rosszul emlékezhetsz.Kedves admin!
Téma zárolva.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
14 éve 7 hónapja - 13 éve 11 hónapja #454
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Közvélemény
Új közvéleménykutatás van a jobb oldali hasábban, kérlek válaszoljatok.
Kicsit megfeledkeztünk az eddigi közvéleménykutatásokról, elnézést. Íme az eddigi eredmények:
Kicsit megfeledkeztünk az eddigi közvéleménykutatásokról, elnézést. Íme az eddigi eredmények:
[img size=500x2207]i40.tinypic.com/or8qjm.png[/img]
Irány Németország! A németországi magyar portál.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Téma zárolva.
- Zita
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
14 éve 7 hónapja #459
Írta: Zita
Zita válaszolt a következő témában: Közvélemény
Hi, es amugy hogy lehet szavazni?
Mert az nem all ott. Es ha raklikkelsz akkor kiadja baloldalt kicsiben.???
Mert az nem all ott. Es ha raklikkelsz akkor kiadja baloldalt kicsiben.???
Téma zárolva.