Németországba kivihető dohánytermék
- Director
- Látogató
13 éve 9 hónapja #3119
Írta: Director
Director válaszolt a következő témában: Németországba kivihető dohánytermék
Sziasztok!
Ha már igy szóba került a dohány, Én is érdeklődnék. Sajnos rendszeresen dohányzom, és legalább fel evet fogok Berlinben tölteni, tehát ekkora mennyiséget nem vihetek magammal. Érdekelne, hogy mennyire fáj majd a pénztárcámnak ez a rossz szokásom. A segitségeteket előre is köszönöm!
Ha már igy szóba került a dohány, Én is érdeklődnék. Sajnos rendszeresen dohányzom, és legalább fel evet fogok Berlinben tölteni, tehát ekkora mennyiséget nem vihetek magammal. Érdekelne, hogy mennyire fáj majd a pénztárcámnak ez a rossz szokásom. A segitségeteket előre is köszönöm!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- csdani72
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
13 éve 9 hónapja - 6 éve 5 hónapja #3120
Írta: csdani72
csdani72 válaszolt a következő témában: Németországba kivihető dohánytermék
Szia.
Amint korábban megírták 800 szál vagy 1 kg dohány.
De attól függ mivel jössz,én kocsival járok és 10-15 kartonnal
szoktam hozni igen kicsi az esélye hogy megfognak,mivel nincs határ. Itt a c i g i nagyon drága 4-5 euró/ doboz, feketén 2 euróért lehet venni.
Szia
Dani
Amint korábban megírták 800 szál vagy 1 kg dohány.
De attól függ mivel jössz,én kocsival járok és 10-15 kartonnal
szoktam hozni igen kicsi az esélye hogy megfognak,mivel nincs határ. Itt a c i g i nagyon drága 4-5 euró/ doboz, feketén 2 euróért lehet venni.
Szia
Dani
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Director
- tomi1974
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 14
13 éve 9 hónapja #3124
Írta: tomi1974
tomi1974 válaszolt a következő témában: Németországba kivihető dohánytermék
Szia
Nagyon fog fájni..a legolcsobb cigi is 3,70 eu ..de ha szánsz rá időt és megelégszel a nemalegszebb szál cigikkel akkor olcsobban meguszhatod ha dohányt veszel és tőltőgetsz. Mi a sárga nagydobozos pall mallt vesszük a férjemnek és az neki 2 hétre elég és igy 14 eu dohányfolterrel együtt.
Nagyon fog fájni..a legolcsobb cigi is 3,70 eu ..de ha szánsz rá időt és megelégszel a nemalegszebb szál cigikkel akkor olcsobban meguszhatod ha dohányt veszel és tőltőgetsz. Mi a sárga nagydobozos pall mallt vesszük a férjemnek és az neki 2 hétre elég és igy 14 eu dohányfolterrel együtt.
- Zita
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
13 éve 9 hónapja #3130
Írta: Zita
Zita válaszolt a következő témában: Németországba kivihető dohánytermék
Szia Dani,
szerintem ne csinaldd ilyen nagy vonalban mert a civilek kiszednek he magyar a rendszamod vagy nem a közelbe valo.
En mar fizettem es rohadt draga meg meg el is veszi a vamos de azota sem hozok 1 kartonnal többet pedig 17 eve itt vagyok es nem jarok haza csak ritkan. Inkabb töltsd. narancs Pall mall ok.
Üdv Zita
szerintem ne csinaldd ilyen nagy vonalban mert a civilek kiszednek he magyar a rendszamod vagy nem a közelbe valo.
En mar fizettem es rohadt draga meg meg el is veszi a vamos de azota sem hozok 1 kartonnal többet pedig 17 eve itt vagyok es nem jarok haza csak ritkan. Inkabb töltsd. narancs Pall mall ok.
Üdv Zita
- tomi1974
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 14
13 éve 9 hónapja #3134
Írta: tomi1974
tomi1974 válaszolt a következő témában: Németországba kivihető dohánytermék
Hát lehet hogy nincs határ de engem Regensburgnál megállitottak a vámosok elvittek egy raktárhoz ahol bizony kipakolták az autot pedig csak az otthon maradt ágynemüt,virágot és tőbb aproságot hoztam ki még a kesztyütartot is mindent átnéztek.