Munkanélküli visszamenőleg
- szindilu89
- Témaindító
- Látogató
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Ha a papirok rendben vannak ,15 hónap munkaviszony után idén január elején bejelentkeztem a munkanélkülibe,és most március közepe van és még mindig nem kaptam semmi pénzt,mert nincsenek még rendbe a papirok..a munkaadónak is kikell töltögetnie papirokat és még ő tölük várom a levelet hogy vihessem vissza a munkaügyibe.azt szeretném kérdezni,hogy ha végre elintézősik minden és kapok majd pénzt akkor ezt a 3-4 hónapot is visszamenőleg megkapom?tudtok erről valamit??köszi
ha egyaltalan, akkor igen..........
De ami nem franko, hogy ha Januar ota nem dolgozol ott, akkor mi
az akadalya annak, hogy a volt munkaltatod nem intezkedik az ügyedben.
Tuti ,hogy be voltal jelentve??
Mert ugye itt is altalanos, hogy 30 napon belül vannak az ügyek lezarva
illetve elintezve.
Miert itt kerdezed es miert nem az Arbeitsamton?
Ez az amit sok esetben nem ertek?
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- szindilu89
- Témaindító
- Látogató
- szindilu89
- Témaindító
- Látogató
- Heditta
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 69
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Bocs' de szerintem sem stimmel valami! Ha valakinek lejár a szerződése, vagy felmondanak neki, akkor kb. 1 hónappal az időpont lejárta ELŐTT már jeleznie kell a munkaügyi hivatal felé, hogy munkanélküli lesz! Ez tuti! Onnan tudom, hogy a csoportunban most járt le az egyik kolega 1 éves (kötött idejű) szerződése és nem hosszabbítták meg neki! Április 1-el megy. Amikor betelefonált a munkaügyi hivatalba akkor ezt az információt kapta igy március elejével lejezte a dolgot!!szindilu89 írta: sziasztok!15 hónap munkaviszony után idén január elején bejelentkeztem a munkanélkülibe,és most március közepe van és még mindig nem kaptam semmi pénzt,mert nincsenek még rendbe a papirok..a munkaadónak is kikell töltögetnie papirokat és még ő tölük várom a levelet hogy vihessem vissza a munkaügyibe.azt szeretném kérdezni,hogy ha végre elintézősik minden és kapok majd pénzt akkor ezt a 3-4 hónapot is visszamenőleg megkapom?tudtok erről valamit??köszi
Te akkor miért nem jelentkeztél már decemberben, de legkésőbb amikor a felmondást a kezedbe nyomták?? Aztán mennyi volt a felmondási időd?? Ha meg ilyen nem volt, akkor már tuttad, hogy év végén lejár a szerződésed, miért nem jelezted a hivatal felé időben! Valami nem kóser! Az meg, hogy a munkahely rosszúl töltött valamit ki, az egy hvizhatlan tollú madár amelyik hápog!!
DCT