Munkanélküli visszamenőleg
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Okos, okos ..............de a problemak mindig ott vannak, hogy nekünk kellTe akkor miért nem jelentkeztél már decemberben, de legkésőbb amikor a felmondást a kezedbe nyomták?? Aztán mennyi volt a felmondási időd?? Ha meg ilyen nem volt, akkor már tuttad, hogy év végén lejár a szerződésed, miért nem jelezted a hivatal felé időben! Valami nem kóser! Az meg, hogy a munkahely rosszúl töltött valamit ki, az egy hvizhatlan tollú madár amelyik hápog!!
megoldani a rebuszokat, hogy mi van ? hogy is volt? miert is ugy volt?
etc...............
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Lényegtelen. A jó hír, hogy megkaphatja visszamenőleg. Ha mégsem akkor nyilván egy határozatban indokolni fogják, hogy miért nem. Ha az nem tetszik, lehet akár bírósághoz fordulni. Tudok én olyanról amikor egy külföldi pert nyert a social welfare rendszerrel szemben, igaz az nem Németország volt de elvi akadálya nincs!prosperus írta: Okos, okos ..............de a problemak mindig ott vannak, hogy nekünk kell megoldani a rebuszokat, hogy mi van ? hogy is volt? miert is ugy volt?
etc...............
- szindilu89
- Témaindító
- Látogató
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
A logikája pontosan az ami most van, ennek elkerülése végett kell(ene) időben jelentkezni! Ilyenkor azonban kezdődik az egymásra mutogatás, elhúzódik minden, nem kapod a lét... stb. Abban meg (ne is haragudj!) Te vagy teljesen a hibás, hogy "azt hitted, hogy" illetve azt gondoltad..... Pláne, hogy tudtad, hogy le fog járni a szerződésed! (Én naponta rágtam volna a munkaadó fülét, hogy nyilatkozzon, hogy lesz e hosszabbítás és már lett volna másik helyem a helyzetedben (munkanélküliség nélkül) Ezt nem kicsit szúrtad el, de hát utólag már kár is rágódni, inkább előtte kellett volna kérdezni! Most csak várkozhatsz, s a reménykedhetsz, s ha a volt munkadód dörzsölt akkor nem kapsz semmit, esetleg még zárolnak is 3 hónapra! Bizonyítnod neked kell majd, hogy nem úgy volt, ahogy ők mondják!szindilu89 írta: utólag hallottam én is olyasmit,hogy már a szerződés lejárta előtte kell jelentkezni a munkanélkülinél..Én ezt sem tudtam,mivel nem látok benne semmi logikát..ezért nem is mentem előtte sehova.. mert ugye én azt gondoltam, hogy lejár és utána ahogy munkanélküli lettem akkor automatikusan mehetek jelentkezni...nem pedig akkor mikor még van munkám..de hát erre is biztos van magyarázat..
DCT
- BlaSiuS
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
Ahol Én dolgozom (Baden- Württenberg)ott is sok embernek jár le a szerződése mostanában.Az itteni hivatalban úgy mondják, hogy már a szerződés lejárta előtt 3 hónappal jelentkezzen be az ember.Ellenkező esetben nagyon sok idő is eltelhet mire megkapod a segélyt.Gondolom adminisztráció...Nekem is időszerű Szurkoljatok május 31 ! 2 éves leszek
- szindilu89
- Témaindító
- Látogató