Visszamenőleges felmondás

Több
10 éve 3 órája #36079 Írta: szaky
Visszamenőleges felmondás téma létrehozva szaky által

Sziasztok
tegnap szolott a fonokom felmond nekem de apr30.-al.Ez nekem nem jo mert hetfon repulok haza a regetli jarattal es nem tudom elintezni a munkanelkuliseggel jaro dolgokat.Mit tehetek?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 2 órája #36080 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Visszamenőleges felmondás

Mit szeretnél elintézni? Ha itt szeretnél munkanélkülit kapni, úgyis vissza kell jönnöd. :thinking:
Ez a visszamenőleges felmondás pedig érdekes. Mesélj róla egy kicsit még! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 11 hónapja #36082 Írta: szaky
szaky válaszolt a következő témában: Visszamenőleges felmondás

Szoval a teljes tortenet, miutan letettem a B1 nyelvvizsgat a suliban azt mondtak, h vegezunk szaksulit, h jol el tudjunk helyezkedni a munkaeropiacon.Nekem van 13 ev regisegem a raktarban, tehat jelentkeztem a munkaugynel h szakraktarosi sulit szeretnek vegezni es majd az Ihk vizsgazni. Eloszor ugy volt h lehetseges cask el kell jojjek munkanelkulire, de ugy h a fonokom felmond.Elmondtam neki a dolgokat, azt felelte.,h sajna nem tud felmondani mert az neki rossz.Nem kap uj alkalmazottat a munkaugytol.Igy maradtunk.apr.29 mondtam neki h megsem tudok apr.30 felmondani mert akkor nem kapom meg a tamogatast a sulira az allamtol, mert Sperrzeitba esek.Azt felelte beszeleunk meg errol.Majus 3 este 6 orakor ( jelzem ilyenkor mar senki sincs a munkaugynel es 7vegen nem is lesz, h ne tudjak erdeklodni)hiv az irodaba, h sajnos o fel kell nekem mondjon, mert en nem akarok nala dolgozni.Megmondtam h akarok, sot kell a penz a sulira.Azt felelte, h fel tud nekem ugy mondani, h jo legyen a tamogatasra, de apr.30-l.Mondon de nekem mar nincs idom a munkaugyhoz menni leadni a papirokat, mert hetfon reggel repulok haza, Nem baj majd elkuldom postan.Jo ez igy?
Ha nem fogadom a visszamenoleges felmondast akkor mit tehet?

Valaszodat elore is koszonom.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #36102 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Visszamenőleges felmondás

szaky írta: Mondon de nekem mar nincs idom a munkaugyhoz menni leadni a papirokat, mert hetfon reggel repulok haza, Nem baj majd elkuldom postan.Jo ez igy?Ha nem fogadom a visszamenoleges felmondast akkor mit tehet?.

A munkaadódnak édes mindegy, hogy Te mikor akarsz repülni! Tetesd át késöbbre a jegyedet! Szerintem a legfontosabb, hogy a papirjaid rendben legyenek! Te akarsz iskolára menni, Te akarsz tanulni, Te akarsz pénzt keresni! Minden magánügyed csak tizedrangú ebben a káoszban, s ha nem ügyelsz a dolgokra a munkaadó megszivat, s még csak nem is lehet rá neheztelni! A Te dolgod a munkaügyön SZEMÉLYESEN intézni a dolgokat!
Visszamenőleges felmondás az illegális, mert fennállhat az adócsalás gyanúja!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!