Streamelés Németországban
- pétkis
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
érdeklődni szeretnék, hogy a streamelést is büntetik-e Németországban, mint a t0r rentet.
Gondolok itt például azokra az oldalakra, ahol reklám-megnézésért cserébe továbbdobnak a linkre, és
megy a film. (mozi csillag)
Elméletileg legális, mert azzal fizetsz, hogy megnézed a reklámot, de azért szeretnék tutira menni.
Köszönöm a segítséget!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- pétkis
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
köszönöm a gyors választ. Stream-en történő mozinézésre gondoltam. Miből tudom hogy az oldal legális? Fizetni kell érte? Vagy az is fizetés ha megnézek egy reklámot? Tudsz esetleg olyan oldalt ajánlani, ami biztonságos?
Hogy érted a bűnöző bandát? Nem legális?
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Egyedül a youtube-ra bólintott rá végül. Nos, ez megosztás, szóval ettől a "nézés" 1000000x enyhébb kategória, nem hiszem, hogy megráncigálnának érte. Ha mégis terveznék, arról valsz. értesülni lehet majd a médiákból, facebookról, twitterről.
Azt hittem amúgy, hogy arra gondolsz, hogy Te streamelnél.
A mozicsillagról már a .cc domain is árulkodik, hogy nem legális de a filmválaszték és alul a jogtulajdonosoknak írt bla-bla mindenképpen.
Amit ajánlani tudok (természetesen legális) az a Németországban nem rég elérhetővé vált netflix , havi 8 juróért.
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Gergoo írta: Hát, nehéz kérdés. Az ügyvédünk 10 órát számlázott ki amikor megkértük, hogy 3 forrásból származó megosztás lehetőséget csekkoljon le mert nem szeretünk törvénytelen módon látogatókat szerezni, reklámbevételt növelni, pláne nem szeretnénk börtönbe menni!
Egyedül a youtube-ra bólintott rá végül. Nos, ez megosztás, szóval ettől a "nézés" 1000000x enyhébb kategória, nem hiszem, hogy megráncigálnának érte. Ha mégis terveznék, arról valsz. értesülni lehet majd a médiákból, facebookról, twitterről.
Azt hittem amúgy, hogy arra gondolsz, hogy Te streamelnél.
A mozicsillagról már a .cc domain is árulkodik, hogy illegális de a filmválaszték és alul a jogtulajdonosoknak írt bla-bla mindenképpen.
Amit ajánlani tudok (természetesen legális) az a Németországban nem rég elérhetővé vált netflix , havi 8 juróért.
Vagy amazon:) De az inkabb csak akkor eri meg ha az ember rendelget is toluk, mert prime elofizetonek kell lenni.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it