Magyar autó, német utánfutó
- sasa66
- Témaindító
- Látogató
12 éve 4 hónapja #20962
Írta: sasa66
Magyar autó, német utánfutó téma létrehozva sasa66 által
Sziasztok, Üdvözlet Mindenkinek!
Én egy olyan kérdéssel fordulnék Hozzátok, hogy magyar autóval, német utánfutót hazavihetek-e Magyarországra, ha vissza szeretnék hozni valami nagyobb cuccot?
Kérem ha valami információbirtokában vagytok, segítsetek.
Köszönettel
Forster Sándor
Én egy olyan kérdéssel fordulnék Hozzátok, hogy magyar autóval, német utánfutót hazavihetek-e Magyarországra, ha vissza szeretnék hozni valami nagyobb cuccot?
Kérem ha valami információbirtokában vagytok, segítsetek.
Köszönettel
Forster Sándor
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 4 hónapja #20971
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Magyar autó, német utánfutó
Ezt biztosan tudom, hogy igen! Én is mentem már úgy, hogy magyar kocsival vontattunk német utánfutót! (trailer-t) amin egy roncskocsi volt! A fontos, hogy legyen rajta érvényes német műszaki. Egyébként sokszor van olyan kamion is, hogy a vontató gép pl. német, a rárakott utánfutó része pl. holland vagy más nemzetiségű felségjelzéssel és rendszámmal van ellátva! Ez tehát nem gond! Lényeg az érvényes műszaki!!!sasa66 írta: Sziasztok, Üdvözlet Mindenkinek!Én egy olyan kérdéssel fordulnék Hozzátok, hogy magyar autóval, német utánfutót hazavihetek-e Magyarországra, ha vissza szeretnék hozni valami nagyobb cuccot?Kérem ha valami információbirtokában vagytok, segítsetek.KöszönettelForster Sándor
DCT
- macnab
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 4 hónapja #20996
Írta: macnab
macnab válaszolt a következő témában: Magyar autó, német utánfutó
Üdv.A magyar rendörség mostanában nagyon utazik a külföldi rendszámra de ha van bejelentett német lakcimed semmit nem csinálhat!legalább is nekem ezt mondták.A papirok legyenek rendben.És ennyi.Tamás