Németország gyorshajtás
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 169
9 éve 7 hónapja #39056
Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Németország gyorshajtás
Ha normal halando vagy oreganyo, akkor jartal a meldeamton, mint hivö emberke. Es lön, neved,igazolvanyod alapjan mar meg is vagy es ott ülsz a magyar rendszamu autodban, a rend öre meg vigyorog rad.Mondom, ha nem ilyen, mindent okosban tipus vagy
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
9 éve 7 hónapja #39057
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németország gyorshajtás
Még, meg sem álltál de a rendőrautóban már vagy 20 évre visszamenőleg mindent látnak a kocsiról és a tulajdonosáról! Ráadásul egy karaktert nem pötyög be sehova mert a kamera által felvett rendszámot kikeresi online adatbázisból egy és fél ezred másodperc alatt!
Pontosan így fizettettek ki valakivel egy több hónapos büntetést és még honosíthatta is az autóját!
Pontosan így fizettettek ki valakivel egy több hónapos büntetést és még honosíthatta is az autóját!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zigeuner
- Joey01
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 21
8 éve 11 hónapja #39780
Írta: Joey01
Joey01 válaszolt a következő témában: Németország gyorshajtás
Sziasztok!
Ma hajnalban történt a német autópályán, hogy a belső sávban a fejem fölött villant egy fehér vaku/lámpa, amit nem tudok hova tenni. 90-95 km/h-val mentem egy 120-as szakaszon, mert kijött elém egy kamion, szóval tuti nem gyorshajtás. Nem tudom, hogy csak valami figyelmeztető villogás volt e, mert a kamiontól nem láttam, hogy villant e többször. Lehet a nem megfelelő követési távolságot mérte? Tény, hogy nem hagytam annyira nagy távolságot. Nem felüljáró volt, csak egy sima "pózna". Nem figyeltem, hogy kamera lett volna ott.
Ma hajnalban történt a német autópályán, hogy a belső sávban a fejem fölött villant egy fehér vaku/lámpa, amit nem tudok hova tenni. 90-95 km/h-val mentem egy 120-as szakaszon, mert kijött elém egy kamion, szóval tuti nem gyorshajtás. Nem tudom, hogy csak valami figyelmeztető villogás volt e, mert a kamiontól nem láttam, hogy villant e többször. Lehet a nem megfelelő követési távolságot mérte? Tény, hogy nem hagytam annyira nagy távolságot. Nem felüljáró volt, csak egy sima "pózna". Nem figyeltem, hogy kamera lett volna ott.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
8 éve 11 hónapja #39783
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németország gyorshajtás
Te Joey!
Nem a visszapillantó tükörbe villantott
bele valaki aki hátulról jött? Csak előzni akart
valószínű. Ha 120-as táblánál 95-el mész akkor
az engem is kiidegelne!
az engem is kiidegelne!
DCT
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
8 éve 11 hónapja #39784
Írta: gejza
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
gejza válaszolt a következő témában: Németország gyorshajtás
Hát erre mondják azt, hogy majd kiderül.... Lehet az is, hogy a kamiont kapták le (mert neki ugye max. 90 van), de tudnak követési távolság miatt is fényképezni. Mondjuk az ahhoz való apparát általában sávonként van, azaz "hídon"...
Vagy benéztél egy korlátozást??
Vagy benéztél egy korlátozást??
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
8 éve 11 hónapja #39785
Írta: gejza
gejza válaszolt a következő témában: Németország gyorshajtás
Hát már bocsáttassék meg, de az az idióta aki rádvillog, ha elötted dzsesszel a kamion? Max. örá......DECOTEXT írta: Te Joey!
az engem is kiidegelne!