Internet felmondása

Több
11 éve 6 hónapja #25140 Írta: schweisser71szilard
Internet felmondása téma létrehozva schweisser71szilard által

Sziasztok! Ha valaki tud kérem adjon tanácsot nekem, a következő ügyben: Kint élek Németországban már egy jó ideje, de sajnos németül nem tudok jól, ezért hamarabb is át tudnak verni mint azt aki jól beszéli a nyelvet.
Amiről itt szó lenne az egy 1&1-os stick-es internet ami elvileg hűségnyilatkozat mentes, és ezt szeretném felmondani,mert túl lassú illetve drága is. De sajnos ez mégsem ilyen egyszerű, mert ugyan én június 13.-án beküldtem a felmondásról szóló levelemet kérésükre (írásban kérték), ami szeptember 13.-án lejárt ugyanis azt mondták 3 hónap a felmondási idő.
Ez eddig rendben is lenne, csakhogy újra levonták a számlámról a havi előfizetési díjat szeptember végén. Erre én felhívtam őket, és azt mondták további 2 hónapot még ki kell fizetnem, mert a felmondási idő november 13.-án jár le. De ez már így 5 hónap lesz!!! Ezek után mi a biztosíték arra ,hogy nem lesz még 2 vagy több hó "felmondási időm"???
Itt hozzáteszem a netet már szeptember 13.-a óta egyáltalán nem használom,mert másik szolgáltatótól normális vezetékes internetem van.
Kérem aki tud valamilyen jogi segítséget ,tanácsot adni ez ügyben az írjon. Sajnos nem tudom mi tévő legyek. Előre is köszönöm.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 5 hónapja #25246 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Internet felmondása

Én kuncsaft voltam az 1&1-nél. Mi hamar leállitottuk öket! Ha lejárt az általuk is jóváhagyott 3 hónapos felmondás, akkor tiltsd le a számládról a levonási jogot! Ezután irj nekik egy pontos adatokkal felsorolt levelet, amiben közlöd, hogy már nincs semmilyen "üzleti szerzödésetek" mert a kötelezö felmondási idöt letöltötted. Ha továbra is zaklatnak akkor igénybe fogod venni a jogi biztositásod és a következökben az ügyvéddel fognak kommunikálni.
Egyébként a plusz 2 havi dijat is vissza tudja hozni a bank amit jogtalanul vontak le.
(Erre van mindig lehetöségük!)
Üdv DCT

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!